Betaalbaar kleding shoppen voor kids: de beste winkels


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Leuk voor af en toe, al die fancy dure kinderkleding, maar niet altijd haalbaar. Waar vind je leuke goedkope kleding voor kids en baby’s?

image

De beste winkels

Allereerst natuurlijk bij de ketens. Hema en H&M hebben basics, maar vaak ook hippe items. Het Zweedse Lindex is de betaalbare variant van die typische hippe Scandinavische kinderkleding, het lijkt op kleding van merken als Maxomorra, Ej Sikke Lej, Smafolk, Mini Rodini en Katvig. Zara heeft mooie stijlvolle kleding, de wat nettere variant. Ook bij Zeeman kun je als je mazzel hebt iets leuks vinden en dan is het gelijk heel goedkoop. Prenatal heeft ook veel kinderkleding. C&A heeft een hele uitgebreide webwinkel, waar ze veel meer hebben dan in de winkel.

Mango Kids heeft super leuke kinderkleding die ook nog eens heel betaalbaar is. Een merk dat zich profileert met betaalbare kinderkleding is Name it, de basics zijn heel betaalbaar, sommige bijzondere dingen net wat duurder. Een aantal andere merken is net wat duurder, maar vaak ook nog goed te doen, al wisselt het heel erg per kledingstuk. Esprit heeft mooie basics en bijzondere items. Noppies is speciaal gericht op kids en zwangere vrouwen. Het Franse Kiabi lijkt op Petit Bateau, maar is een stuk betaalbaarder en heeft een Nederlandse webwinkel.

Online kledingwinkels Ik en mijn kindKleertjes.com heeft een permanente uitverkoop, als je geluk hebt vind je net wat je zoekt. Ook Bol.com heeft kinderkleding in allerlei prijsklasses en er is altijd veel in de sale te koop. Hetzelfde geldt voor Wehkamp, dat bijvoorbeeld ook veel kleding van C&A verkoopt.

Verder zijn outlet shoppingcenters, zoals Bataviastad en Rosada, ook voor kids prima, al moet je daar wel mazzel hebben met wat ze er hebben. Daarnaast worden er op veel plekken markten voor tweedehands kinderkleding georganiseerd. Ook kofferbakmarkten in kinderrijke wijken zijn vaak een prima plek om leuke kleding te vinden en sommige kringlopen ook. Sommigen zweren bij Marktplaats, al kost zoeken daar wel veel tijd. In de grote steden zijn er steeds meer winkels voor tweedehands merkkleding, kijk bijvoorbeeld eens in dit artikel over Amsterdam.

 

Verder lezen? 

kindermaten betaalbare kinderschoenen Stoere outfits in blauw + geel voor jongens en meisjes Voor jou gespot: zomerjassen voor de kids Betaalbare positiekleding: hoe en waar vind je goedkope mooie zwangerschapskleding DIY bloemenvestje 

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.