Betaalbare Bretonse strepen

Als je een kindertijdschrift openslaat zou je bijna denken dat babykleding en kinderkleding onbetaalbaar is. Gelukkig zijn er ook genoeg betaalbare opties.

Een trend die al seizoenen blijft is die van de Bretonse strepen. Simpel en stijlvol, voor jezelf maar ook voor je kids. Leuke gestreepte kleding vind je betaalbaar bij HemaGapZaraName it en H&M. Als je op een plaatje klikt zie je waar het kledingstuk vandaan komt.

Gewoon een gestreept shirtje op een spijkerbroek of worker is al leuk. Traditioneel in wit met blauw of juist in felle kleuren.

 

 

 

 

 

Ook leuk, een Bretonse streep met een plaatje er op. Dit kun je trouwens ook zelf maken. De simpele gestreepte shirts bij H&M kosten heel weinig, die kun je als basis gebruiken voor een shirt dat je zelf bewerkt. Maar ze zijn ook kant en klaar te koop, bijvoorbeeld Zara en Name it hebben veel keus.


 

 

 

 

Er is natuurlijk nog veel meer dan shirts. Voor de kleintjes rompers en boxpakken, traditionelere van bijvoorbeeld de Hema en Gap, en wat hippere van H&M


 

 

 

 

 

 

… en stoere warme truien…

 

… of jurkjes en rokken …

 

… en allerlei accessoires…

 

 

 

 

 

 

… en pyama’s.

 

 

 

 

 

Deze kleding is van HemaGapZaraName it en H&M.

*Wil je dagelijks op de hoogte blijven van alle berichten op deze site? Volg Leuk met kids dan via Facebook of Twitter.*

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.