Bewaar de kleinste babykleertjes voor de pop van je kind!


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

De eerste periode met je kindje is bijzonder en aan de kleertjes die je kind toen droeg bewaar je mooie herinneringen. Wat is er dan leuker dan dat je kind later met die babykleertjes kan spelen?

Zo kun je de allerleukste jurkjes, broekjes, shirtjes en vestjes voor je kind bewaren. Vergeet ook de accessoires niet: sokjes, mutsjes en sjaaltjes.

Bewaar de kleinste babykleertjes voor de pop van je kind!

Als je gaat zoeken naar een pop die babykleertjes in maat 56 past vind je vooral veel levensechte poppen voor volwassenen verzamelaars. Met een beetje zoeken kwam ik echter ook deze Sally peuterpop van Zapf tegen. Veel meisjes kunnen er eindeloos mee spelen en sommige jongetjes trouwens ook, want er is ook een jongenspop Sam. De kleertjes kun je bijvoorbeeld in zo’n leuk koffertje bewaren, die van heel groot tot heel klein te koop zijn.

Als dochterlief wat groter is is krijgt ze de pop met haar eigen babykleding, waaronder kleding die door haar oudere nichtjes is uitgezocht, super leuk voor haar verjaardag. Ik heb nog een mooi klein brocante kastje dat van mijn moeder was, dat kan als kledingkastje voor de pop dienen, mooi symbolisch. En nu maar hopen dat dochterlief van poppen houdt 🙂

 
Nieuw op Leuk Met Kids

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.