Boekentip: Mijn kind knutselt graag


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Er is een leuk nieuw boek over knutselen: Mijn kind knutselt graag, maar ik kan kon dat niet. Dit boekje staat vol met knutselideeën voor alle leeftijden. Bij ons staat het vanaf nu in de knutselkast!

Boekentip: Mijn kind knutselt graag, maar ik kan/kon dat niet

Het boek begint met wat tips over knutselen en knutselmaterialen, maar vertelt ook op welke leeftijd je kind wat kan en wil. Daarna volgen heel veel leuke knutselideeën. Natuurlijk knutsel-klassiekers waarbij je meteen aan vroeger denkt. Daarnaast zijn er voor ieder seizoen speciale projecten. Ook voor feesten en om te griezelen zijn er knutselideeën.

Boekentip: Mijn kind knutselt graag, maar ik kan/kon dat niet

Wij gingen met deze slinger aan de slag. Een mooi ding om een cadeautje mee te versieren, zoals zelfgekweekte plantjes. Er moest natuurlijk ook nog wat op getekend worden, het leuk om te zien dat kinderen er meteen hun eigen draai aan geven.

Ook grappig: in het boek staat een idee dat we een paar jaar geleden zelf bedachten. Geen knutsel-project voor de kids, maar voor mijzelf. Met tape maakten we een Mondriaan, maar dan in onze favoriete kleuren. Het idee van tape werd geboren uit luiheid, lijnen schilderen is immers veel werk, ik blijk niet de enige te zijn die op dit idee is gekomen. Als je op Pinterest gaat zoeken zie je heel veel Mondriaan kopieën met tape, ook op ramen, leuk idee. Misschien leuk om de oudste binnenkort eens te laten doen!

Boekentip: Mijn kind knutselt graag, maar ik kan/kon dat niet

Zo inspireert het boek ons voor leuke ideeën, maar ook om via Pinterest weer op zoek te gaan naar nieuwe toepassingen. 

Titel: Mijn kind knutselt graag, maar ik kan kon dat niet

Auteurs: Sarah Devos en Emma Thijssen

Uitgever: Lannoo

Te koop bij o.a Bol.com, ook als e-book 

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

1 Comment
Anniek

Wow jouw ‘Mondriaan’ is echt heel leuk geworden! Ik heb nog een canvas staan… Toch maar even snel op zoek naar tape hihi. Het boek ziet er ook mooi vorm gegeven uit. Ik ben wel nieuwsgierig, leuke tip!

Comments are closed.