Campingtip: De Wildhoeve

Sinds afgelopen weekend hebben we er weer een favoriete camping bij: De Wildhoeve in Emst op de Veluwe. Geen kleine camping, maar toch idyllisch en oh wat een fantastische faciliteiten, echt aan alles is gedacht.
Camping de Wildhoeve
Meestal zijn campings met veel faciliteiten alles behalve sfeervol, maar doordat de plekken verdeeld zijn over intieme veldjes heb je niet het idee dat je op een grote camping zit. De camping ligt midden in het bos en de konijntjes lopen over het veld: “Mama kan ik dat konijntje aaien?” Op ieder veldje staat een speelrek op zand, waar de kids lekker spelen terwijl je op je stoeltje een drankje drinkt. De dame van de camping adviseerde op welk veld het speelrek het leukste was voor peuters én waar dit weekend bovendien leeftijdgenootjes te vinden waren.
Camping de Wildhoeve
Dit zou misschien al genoeg zijn voor een weekend vermaak, maar het zwembad is ook erg fijn. Een buitenbad voor mooi weer en een binnenbad voor minder mooi weer, beide mooie baden met glijbaan, maar wel smaakvol. Buiten is er bovendien nog een leuke waterspeeltuin waar kinderen lekker kunnen kliederen. Op de camping zijn een bistro, een snackbar annex pizzeria en een kampwinkel.
Camping de Wildhoeve
Ik had niet verwacht ooit enthousiast te worden van een toilethuis, maar dat gebeurde hier wel degelijk, wat is daar goed over nagedacht. Behalve dat het schoon is en er echt fijne douches zijn, is er een familiedoucheruimte met twee douches naast elkaar (gezellig!), uitgebreid kindersanitair dat er uitziet als bos, inclusief babybadjes, en er staat een vriezer en zelfs een magnetron voor babyflesjes.
Camping de Wildhoeve
Als je geen zin hebt om je eigen tent of caravan mee te nemen, dan zijn er ook een paar leuke verhuurlocaties: safaritenten en tenten die in de lucht hangen. Verder is de camping autovrij, erg fijn met kleine kinderen. Echt een aanrader is deze camping, een heel fijn plekje voor een vakantie of een weekendje in het groen!

Verder lezen

Kijk ook eens naar deze artikelen (klik op de foto):

wpid-101-leuke-idyllische-campings-in-frankrijk-met-kids.jpg.jpeg campings 20140729-235859-86339264.jpg zwemplekken Caravanity Boekentip: Caravanity Camping kookboek glamping met kids vouwwagen pimpen

Of kijk eens op Pinterest, volg je Leuk Met Kids al?

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.