Contact


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Wat leuk dat je hier komt! Ik ben Maud en woon samen met partner, kleuter en peuter in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke dingen: leuke uitjes of speelplekken, hotspots in de stad of juist idyllische plekken erbuiten, leuke winkels, ideeën om zelf te maken, hippe kinderkleding, muziek, filmpjes, boeken, websites en apps, de inrichting van de kinderkamer en de rest van het huis, vakantie locaties, koken met kids en nog veel meer! Leuk met kids is de plek waar ik al die ideeën en tips deel. 

20130714-204538.jpg

Heb je tips, vragen of een persbericht? Ik ontvang ze graag via email op: info [at] leukmetkids.nl. Wil je graag dat ik een review schrijf over een product, restaurant, winkel of iets anders? Ook hiervoor kun je me benaderen via dit emailadres, dan kan ik kijken of het past bij Leuk met kids. Ik lees alles, maar kan helaas niet alle mails beantwoorden.

Vind je het leuk om af en toe een gastartikel te schrijven voor Leuk Met Kids? Stuur me dan eens een voorstel via info [at] leukmetkids.nl.

Wil je Leuk met kids volgen via social media? Dat kan via Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ en RSS. Meer over mij vind je op LinkedIn.

Leukmetkids.nl heeft een pagina met algemene voorwaarden en disclaimer. Ik probeer altijd netjes te linken, mocht het ergens fout gaan dan hoor ik het graag via info [at] leukmetkids.nl.

 
Nieuw op Leuk Met Kids