De allerfijnste yoga filmpjes op YouTube

Vroeger ging ik naar yoga klasjes, maar sinds de kids er zijn is dat lastig te plannen. Ze zijn óf tijdens het spitsuur thuis, óf zo laat dat ik liever thuis blijf. Gelukkig staan er op YouTube hele fijne yoga filmpjes!
image

Het YouTube kanaal van Yoga with Adriene is heel fijn, echt een top tip van een collega mama uit de klas van mijn zoontje 🙂 Adriene is super Amerikaans, maar ook heel nuchter en grappig en haar yoga heel fijn. Haar oefeningen hoef je niet super zwaar te maken, maar je kunt het wel doen door de bewegingen dieper te maken, ideaal voor beginners en gevorderden dus. Ik ben zelf nu 30 Days of Yoga aan het doen (iedere dag 15 tot 30 minuten yoga doen), echt een aanrader. Ik doe het tegelijkertijd met een maandje zonder suiker en alcohol, na deze maand ben ik helemaal fit, klaar voor de feestdagen… Daarna blijf ik de yoga van Adriene zeker doen, ze heeft ook allerlei andere filmpjes, waaronder ochtend- en avondyoga, yoga voor als je boos bent, yoga voor beginners, yoga om af te vallen, travel yoga, yoga voor als je ziek bent, power yoga en nog veel meer.

Het Nederlandse Yoga Magazine heeft fijne filmpjes, bijvoorbeeld Word wakker met David Lurey, als je de eerste tien minuten gedaan hebt is je lijf helemaal lekker los (de rest sla ik altijd over). Avondyoga vind ik ook heel fijn.

Yoga Today heeft heel veel yoga filmpjes, bijvoorbeeld Yoga for Kids, deze staat nog op mijn uitprobeerlijst.

Be Fit heeft heel veel Engelstalige fitness filmpjes, waaronder ook meer dan honderd yoga filmpjes.

Wil je de filmpjes naar je televisie streamen maar heb je geen smart tv? Dat kun je bijvoorbeeld oplossen met een Chromecast. Je plugt hem in je televisie, zet de app op je smartphone of tablet en vervolgens kun je YouTube filmpjes of hele playlists op je televisie kijken. Meer weten? Lees dan even mijn review.

Zo maak je van je gewone tv een smart tv met een Chromecast

Meer lezen op Leuk Met Kids?

Boekentip: Yoga zonder les Mijn ideale tas voor werk en privé: rugzak en schoudertas ineen De beste workouts op YouTube Verjaardagscadeau voor kids van 4 jaar of 5 jaar: leuke cadeau tips voor kleuters Boekentip: Relaxklets voor kids Indrukwekkend dit doet een maand geen suiker met je energie niveau De beste workouts voor zwangeren op YouTube: zwangerschaps yoga, fitness en aerobics kinder yoga om te slapen Smoothies van fruit en/of groente als vitamineboost voor kleine groenteweigeraars De leukste cadeautips voor vrouwen: wat koop je voor mama?
 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.