De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school

Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee!

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school

Goodbyn heeft handige duurzame broodtrommels en drinkbekers zonder giftige stoffen, te koop bij I Love Speelgoed.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school goodbyn

 

Rosti Mepal hecht veel belang aan producten die lang meegaan, de meeste producten worden in Nederland geproduceerd. Het merk heeft enorm veel verschillende kinderprints, Bol.com heeft veel keuze.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school mepal

Handige broodtrommels en snack cups van Skip Hop bij psikhouvanjou (de verhouding tussen formaat lunchbox en snack cup klopt niet, op de site staan maten), ze hebben ook leuke drinkflessen.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school - Skip Hope lieveheersbeestje bij aap vlinder uil snack box

Pakjes zijn niet goed voor het milieu en zitten vaak vol suiker, deze Drink in the box pakjes kun je zelf vullen en daarna afwassen, ze zijn te koop bij Bol.com. En oh ja, in theorie kun je er ook iedere ochtend stukjes vers fruit in stoppen 🙂

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school drink in the box navulbaar pakje

Het is handig om een klein bakje in de broodtrommel te hebben, waarin je bijvoorbeeld fruit of snacks stopt. Deze van Bloomingville Mini bij Wehkamp hebben dat ingebouwd.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school - Bloomingville mini

Deze lunchbox van Lego vind ik erg gaaf, in de vorm van een Lego blokje, te koop bij Bol.com en Fonq. De turkooise pakjeshouder is van Difrax, handig om een pakje in te stoppen, zodat knoeiers de boel niet over zich heen krijgen, te koop bij Bol.com. Het blauwe auto-bakje is uit een oude collectie van Rice.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school - lego en difrax

Van Lego zijn drinkbekers te koop, met een hoofd bovenop, of opgebouwd uit drinkblokjes, te koop bij Bol.com en Fonq. De Dopper vind ik ook een ideale drinkfles, ik gebruik hem zelf veel, maar zie hem op school ook vaak, hij is ook te koop bij Fonq en Bol.com.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school drinkbekers dopper en lego

 

Deze broodtrommels en stalen drinkfles zijn van Blafre, te koop bij psikhouvanjou, ik vind ze erg cool.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school - Blafre uil tractor olifant

Bij I Love Speelgoed zijn van Blafre ook rechthoekige broodtrommels te koop, met vakjes, en leuke prints van bloemen, vogels, een vissertje, tractor en meer.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school blafre

De Hema heeft verschillende broodtrommels en snackbakjes in verschillende formaten, handig om snacks, groente en fruit in mee te geven, maar ik gebruik er een aantal in de knutseldoos , ideaal voor kleine gummetjes enzo.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school Hema broodtrommel en beker

 

Deze drinkbekers van Sistema zijn misschien niet heel spannend, maar wel erg fijn en BPA vrij. Ze zijn makkelijk door de kinderen te openen zonder lekken en makkelijk om bij te vullen met water. Ze zijn in verschillende maten te koop bij Bol.com.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school drinkbekers sistema

Lieve lunchtrommels en drinkflessen van het eigen merk psikhouvanjou, allemaal met dieren, de bekers zijn BPA vrij.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school - psikhouvanjou

 

Verder lezen

De leukste rugzakken voor kinderen - Sass en Belle  Verjaardagscadeau voor kids van 4 jaar of 5 jaar: leuke cadeau tips voor kleuters Voor jou gespot: de allerleukste tipi tenten voor kinderen Tanden poetsen: tips om het makkelijker te maken met baby en kind Verjaardagscadeau voor kids van 2 jaar of 3 jaar: leuke cadeau tips voor peuters Hoe je kleine kinderen aan het eten krijgt: het recept voor baby, peuter en kleuter Wat een leuk waterspeelgoed is dat Aquaplay wpid-moestuintje-2.0.jpg.jpeg Traktaties voor kinderen op crèche of school

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
Susan

De Lego-broodtrommel en -drinkfles zijn inderdaad prachtig, maar de kwaliteit valt tegen. Door mijn zoontje van 4 in januari in gebruik genomen en voor de zomervakantie al moeten weggooien… De drinkfles is niet goed schoon te krijgen en gaat stinken, het plastic van zowel fles als trommeltje krast heel snel en wordt erg lelijk in de vaatwasser. De trommel is bovendien moeilijk open te krijgen door kleuterhandjes.

Leuk Met Kids

Wat vervelend Suzan! Wij hebben de broodtrommel al een hele tijd, is hier nog mooi, terwijl een andere met print juist helemaal vervaagd is. De fles gaat bij ons ook goed, al gebruiken we die van Sistema het meest voor onze knoeier 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.