De leukste ecologisch verantwoorde webshops

Regelmatig ontvang ik mailtjes van leuke ecologisch verantwoorde webshops voor kinderkleding en/of speelgoed. Omdat ik dit goede initiatieven vind heb ik er een plekje op mijn blog voor gemaakt: in dit bericht. Vandaag de eerste webshop, waarin zij zelf beschrijven wat ze doen.

De leukste ecologisch verantwoorde webshops
EKO de PEKO is een hippe, vrolijke webshop die verantwoorde kinderkleding verkoopt. Leuke, mooie merken, anders dan anders én betaalbaar! Bij EKO de PEKO vinden we belangrijk dat de producten die we verkopen:  gemaakt zijn van biologische grondstoffen, zonder gifstoffen worden bewerkt, onder eerlijke omstandigheden worden geproduceerd, leuk zijn voor kinderen die kind mogen zijn en lang mee gaan door de kwaliteit en doordachte manier van ontwerpen. Want ook dat is duurzaam! Dus, vraag jij je ook wel eens af of er leuke, betaalbare alternatieven zijn voor de milieuonvriendelijke kinderkleding die vaak onder slechte omstandigheden geproduceerd wordt? En wil je ook dat je kinderen er net even anders bij lopen dan de andere kinderen in de klas? Kom dan kennis maken met EKO de PEKO. Wij delen namelijk graag onze passie voor bio + eerlijke + duurzame kinderkleding waar je mee voor de dag kan komen!

Heb jij ook een ecologisch verantwoorde webshop en wil je hier graag bij? Stuur me dan een stukje willen schrijven van maximaal 150 woorden, gevat in 1 alinea. Dit stukje mag enthousiast zijn, maar niet te schreeuwerige reclame. Je kunt het sturen naar info [at] leukmetkids.nl, met een logo.

 
Nieuw op Leuk Met Kids

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.