De leukste rugzakken voor kinderen


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen, of net wat groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen.

Dochterlief mocht zelf een rugzak voor haar verjaardag uitzoeken en wilde absoluut deze oranje vos van Sass & Belle bij psikhouvanjou om mee naar school te nemen. Er is ook een kat en een panda.

De leukste rugzakken voor kinderen - Sass en Belle

Mooie goedkope rugzakken van de Hema, met cactus, ananas, ijsje of haai.

De leukste rugzakken voor kinderen - Hema

Fjallräven Kanken mini rugzakken zijn zo cute, hier zou ik het liefst de hele kapstok mee vullen. Te koop bij Coolblue Rugzakcenter.

De leukste rugzakken voor kinderen - Fjallräven Kanken mini Deze van Sticky Lemon vind ik ook heel gaaf, te koop bij I Love Speelgoed, in mooie kleurcombinaties en geometrische vormen.

De leukste rugzakken voor kinderen - rugtas Sticky Lemon

Zoonlief ging voor deze rugzak met UFO’s, planeten en raketten van Zebra Trends, te koop bij Bol.com en Kixx Online.

De leukste rugzakken voor kinderen - Zebra Trends

Er zijn overigens nog veel meer printjes te koop van Zebra Trends: dinosaurussen, vliegtuigen, paarden, monsters, hartjes , vleermuizen, bootjes, hartjes en meer.

De leukste rugzakken voor kinderen zebra trends

Deze vrolijke en betaalbare rugzakken zijn van Petit Monkey, het eigen merk van psikhouvanjou, met vliegtuigen, luchtballonnen, regenbogen, paraplu’s, zonnen en vissen.

De leukste rugzakken voor kinderen

De meeste kids zijn dol op dieren. Skip Hop Zoo heeft tientallen verschillende dierenrugzakken, ieders favoriete dier zit erbij dus, te koop bij Bol en psikhouvanjou. Er zijn een vos, panda, eenhoorn, vlinder, uil, konijn, aap, wasbeer, luipaard, dino, bij, egel, hond, giraf, koe en varkentje en er komen telkens nieuwe bij.

De leukste rugzakken voor kinderen - Skiphop

Deze met ijsjes vind ik fantastisch en dochterlief gelukkig ook, ook met deze rugzak is ze heel blij. Ze zijn van Engel. en zijn behalve mooi ook heel praktisch, want ze zijn van waterafstotend materiaal gemaakt. Ze zijn te koop bij psikhouvanjou en Kleine Zebra. De print op de foto is van Het Huismerk.

De leukste rugzakken voor kinderen

Ons nichtje ging voor een rugzak met kekke appeltjes, ook van Engelpunt.

De leukste rugzakken voor kinderen

Er zijn varianten voor jongens en meisjes, in twee verschillende maten. Met molentjes, stippen, pylonnen, feestmutsen, olifantjes en bliksemwolkjes.

De leukste rugzakken voor kinderen engel rugzakken

Vans is er voor stoere kids, met allerlei stoere prints of juist in één kleur.

De leukste rugzakken voor kinderen - Vans

Herschel heeft heel veel verschillende rugzakken, deze canvas rugtas vinden wij thuis heel stoer, te koop bij Bol.com.

De leukste rugzakken voor kinderen herschel rugzak

Pure nostalgie, deze rugzakjes van Blafre, verschillende varianten zijn in twee maten te koop bij psikhouvanjou en Bol.com.

blafre rugzakken - De leukste rugzakken voor kinderen

Lilliputiens heeft leuke rugzakken en gymtassen in thema’s als sprookjes, dieren en circus, te koop bij PlanetHappyKleine Zebra en Bol.com.

Voor stoere kleine backpackers: van Jack Wolfskin bij Otto, waar je lange stukken mee kunt wandelen.

De leukste rugzakken voor kinderen - Jack WolfskinDeze van Franck & Fisher bij Fonq zijn ook erg leuk, met de bekende aapjes, of andere dieren.

franck en fischer rugzakken voor kinderen

Mooie stijfvolle simpele rugtassen van Rilla Go Rilla, te koop bij Bol.com, met stippen, circustenten, auto’s of juist uni.

De leukste rugzakken voor kinderen Rilla Go Rilla

Mijn eigen favoriete rugzak voor mezelf is de Fjällräven Totepack, onder meer te koop bij Bever en Coolblue Rugzakcenter, ik schreef er hier over.

Mijn ideale tas voor werk en privé: rugzak en schoudertas ineen

Ook leuk om te lezen en te bekijken op Leuk Met Kids: de leukste broodtrommels en drinkbekers voor school.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.