De leukste shopping adressen voor kids in Alkmaar


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Een tijdje geleden waren we in de buurt van Alkmaar, een goede reden om er te shoppen dus! Een van mijn vriendinnen woont er, die had natuurlijk allerlei leuke tips. Een andere vriendin verhuist er binnenkort naartoe, goede reden om er dus een bericht aan te wijden!

We begonnen in de buurt van de kaasmarkt, waar je trouwens heel veel restaurants hebt. Je vindt daar in een oud pakhuis Room Seven Outlet (Houttil 3), met mooie gekleurde woonaccessoires voor kids. Om de hoek zit De Houten Trein, (Voordam 3) een speelgoedwinkel met behalve houten treinen ook speelkeukens, winkeltjes, boerderijen, loopfietsen, poppen, knuffels, smurfen, spelletjes en kinderboeken, van merken als Haba, Kapla en Djeco.

Even lunchen of koffie drinken kun je bij Echt (Marktstraat 4), terwijl de kids zich in de speelhoek vermaken.

Fnidsen is zo’n klein schattig straatje en de Hekelstraat is er een zijstraatje van. Daar zit Kuukz (Hekelstraat 7), met veel bijzondere cadeaus en boekjes, voor volwassen en kids.

In de Langestraat vind je de Zara (Langestraat 3) met kinderafdeling. Er vlakbij zit Girls and Boys (Langestraat 7), een kledingwinkel met merken als Scotch Shrunk, Tommy Hilfiger, Gaastra en Diesel. Om de hoek zit Sissy Boy (Laat 133) met SB Junior.

20121129-223247.jpg 20121129-223301.jpg 20121129-223253.jpg

Een stukje verderop zit Kixx (Laat 177, de outlet zit op Laat 119), kinderkledingwinkel met merken als Claesens, Name It, Petit Bateau en Little Label. En niet te vergeten een fantastisch interieur, met als topper een treinbaan onder de vloer door, die door grote ramen in de vloer zichtbaar is. Zoonlief was er niet meer weg te krijgen!

Mon Petit (Breedstraat 34) Is een hele volle winkel met babyspullen: speelgoed, meubels en boeken. Beaudeco (Magdalenenstraat 6) heeft “kunst, kado en kitsch”, bijvoorbeeld Matrouschka poppetjes. Verderop kom je weer in de Langestraat zit de H&M (Langestraat 64), met kinderafdeling.

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.