Een zelfgemaakte papieren waaier met sterren voor de kinderkamer

De kamer van zoonlief wordt groen met blauw en daar zijn wat accessoires voor nodig. In de nieuwste 101 Woonideeën kwam ik een leuke papieren waaier tegen om zelf te maken.

waaier bloem (2)

De werkbeschrijving van deze waaier/bloem staat nog niet online, ik vermoed dat die binnenkort wel hier zal verschijnen. Ik maakte de waaier van grote verfstalen en behangsamples die ik nog had liggen. Gewoon gekleurd papier kan ook. Ik vouwde ze op zoals je bij het wit met zwarte stukje behang ziet.

waaier bloem (3)

Vervolgens maakte ik met een pons sterren aan de bovenrand (een pons is zo’n apparaatje waarmee je een vorm uit papier kunt drukken). De uitgedrukte sterren plakte ik er ook weer op. Vervolgens maakte ik de bovenkanten van de verfstalen aan elkaar vast met een nietje. Om de onderkant vast te maken reeg ik vissersgaren er doorheen dat ik vervolgens strak trok om de binnenkant bij elkaar te krijgen.

waaier bloem

 

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.