Eindelijk zomervakantie én een cadeau voor de juf of meester


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Hèhè het is eindelijk zomervakantie, wat waren alle kids er aan toe. Veel kinderen nemen cadeaus voor de docent mee, dus zoonlief wilde ook iets voor zijn meester, die vanzelfsprekend de tofste meester is die er bestaat.

Eindelijk zomervakantie én een cadeau voor de juf of meester

De afgelopen tijd kweekten we peperplantjes, zoonlief geeft ze met veel liefde water. In de vensterbank staan al een paar grote, maar dat konden we de meester niet aandoen om mee te moeten nemen op zijn fiets 😉 Met een mooie quote erbij verzonnen door papa: “Volgend jaar ben ik weer net zo scherp!”

Eindelijk zomervakantie én een cadeau voor de juf of meesterOp de juffen en meestersdag maakte een van de ouders dit leuke cadeau: een aardbeienplantje met “Thank you for helping me grow”.

Eindelijk zomervakantie én een cadeau voor de juf of meester

Vriendin Corrien pakte voor de verschillende juffen en meesters Tony Chocolonely in cellofaan in, met een mooi kaartje erbij, dat ziet er ook super cute uit.

Eindelijk zomervakantie én een cadeau voor de juf of meesterOp de juffen en meestersdag vulden we voor alle juffen en meesters een soort vriendenboekje, met van alle kinderen wat leuke informatie. 

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.