Flow Vakantieboek

Het is (bijna) vakantie! Deze week dus veel boeken om mee te nemen en ter inspiratie 🙂

Een tijdschriftje lezen vind ik ultiem ontspannen en het meest relaxte is voor mij wel de Flow. Ik was dus erg benieuwd naar het Flow Vakantieboek.
20130708-215616.jpg
Het thema is plaatjes kijken en inderdaad, alles is visueel. Nou ja, en heel veel woorden over plaatjes 🙂 Het openingsverhaal analyseert dan ook waarom we tegenwoordig verslingerd zijn aan mooie beelden.

Het Flow Vakantieboek staat vol met foto info: tips van professionele fotografen over hoe je zelf mooie plaatjes maakt, trends op Instagram en foto’s leren selecteren uit de overvloed aan digitale kiekjes. Verder zit er een vakantie plakboekje bij de Flow, ouderwets foto’s inplakken dus!
20130709-212547.jpg
Wat staat er nog meer in dit 170 pagina’s tellende Flow Vakantieboek? Te veel om op te noemen, maar ik noem toch nog een paar leuke items: zoekplaten voor volwassenen, grappige visuele testjes, de mooiste musea in Europa, posters, knipvellen, tekenlessen en Aaf over het verschil tussen het plaatje in je hoofd en de werkelijkheid. Tenslotte staan de geheimen van een goed blog er in, dus als dit blog de komende tijd nog leuker wordt, dan is dat dankzij de Flow 😉

   
Volg je Leuk Met Kids al?
   
Nieuw op Leuk Met Kids

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.