Gespot bij Ikea: gave pegboards

Ikea heeft een hele gave én praktische nieuwe collectie pegboards. Handig om allerlei ruimtes in een huis vol kinderspullen opgeruimd te houden. Ik ben alvast aan het bedenken waar ik ze allemaal ga gebruiken (daarover verderop on dit bericht). Mijn buurvrouw Mariëlle zag de pegboards op mijn blog en ging er meteen mee aan de slag. Het prachtige resultaat mag ik met jullie delen!

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Haar dochters delen een kamer, dan wil je voor ieder graag een eigen hoekje creëren. Ze maakte daarom een mooi bureautje voor haar dochter in een hoekje naast haar bed. De poster is uit een boek van Ingela P. Arrhenius bij Bol.com.

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Het pegboard gebruikte ze om tekenspulletjes in op te bergen, maar ook om mooie kaartjes en foto’s op te hangen. Dit wil mijn dochter nu dus ook heel graag 🙂

Gespot bij Ikea: gave pegboards

De collectie bestaat behalve uit pegboards ook uit bakjes en haakjes om er aan te hangen.

Gespot bij Ikea: gave pegboards

In al onze kledingkasten kunnen we wel zo’n rek gebruiken voor sieraden, riemen, petjes en meer.  

Gespot bij Ikea: gave pegboards

En ook naast de kast mag nog wel een mooi bord voor sieraden en tasjes komen. 

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Het is ook een handig nachtkastje voor onze kleine slaapkamer… Of boven het bed van de kinderen…

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Het pegboard past ook mooi in de kast van zoonlief, voor al zijn verzamelingen.  

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Deze creatieve werkruimte vind ik echt fantastisch, mijn hoekje is wat kleiner 🙂

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Maar ik kan wel een plek gebruiken voor inspiratie. 

Gespot bij Ikea: gave pegboards

En om al mijn bureau- en blogrommel op te bergen. 

Gespot bij Ikea: gave pegboards

En mijn naaispulletjes, dit soort dingen passen perfect in mijn kast.

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Ik ga eens goed nadenken waar ze nog meer op een creatieve manier te gebruiken zijn. Wij gaan dus binnenkort op een regenachtige dag eens bij Ikea kijken hoe het er van dichtbij uitziet en wat we precies kunnen gebruiken. En misschien even sparen, gezien de enorme hoeveelheid borden die ik in mijn hoofd heb 🙂

De hele serie Ikea SKÅDIS kun je bekijken bij Ikea. De foto’s komen van behalve van de Nederlandse site ook van de Ikea GB

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
Puck

Wat een gave pegboards! Vraagje: van wie is de poster op de eerste foto?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.