Kids tips voor de Koningsdag vrijmarkt: leuke dingen om te doen of verkopen


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Je kunt op de Koningsdag vrijmarkt natuurlijk gewoon alle overbodige spullen verkopen, maar je kunt als kind natuurlijk ook leuke andere dingen verzinnen om wat extra zakgeld te verdienen.

Kids tips voor de Koningsdag vrijmarkt: leuke dingen om te doen of verkopen

Zelfgemaakte dingen: armbandjes, oranje cupcakes, stekjes van planten.

Zelfgemaakt of zelfgekocht eten en drinken: cupcakes, stroopwafels, popcorn, koffie, fris, ranja.

Iets doen voor mensen: nagels lakken, haren vlechten, schminken.

Een fotoshoot organiseren: dat kan digitaal, maar ook met een met Instax camera, te koop bij de Hema. Maak het extra leuk met wat verkleedspullen en een mooie achtergrond.

Een act opvoeren: speel iets moois op je muziekinstrument, dans of zing. Nog beter: organiseer het samen met vrienden, dan kun je het allemaal doen.

Toch gewoon spullen verkopen: het is een mooi moment om de kasten uit mesten, daar is is in veel huishoudens ook best wat voor te zeggen 😉 Wie dit jaar weer leuke nieuwe spullen wil kopen moet eerst wat oude rommel opruimen, dat snapt een kind toch?

Tips voor iedereen:
*Zoek een mooie plek en kleed de plek leuk aan, met een vrolijk kleed en slingers. Een klaptafel en stoelen kunnen handig zijn.
*Kies vrolijke kleding, vanzelfsprekend oranje, bijvoorbeeld gecombineerd met fel turkoois of roze. Vergeet ook de accessoires niet: sjaals, petten, nagellak en schmink.
*Bedenk van tevoren alvast een leuk doel voor de winst, ieder kind heeft wel iets wat hij of zij heel graag wil hebben.

Verder lezen: 

Koningsdag leuke dingen doen met kidsDIY: kroontje knutselen voor Koningsdagshopping tips vrijmarktDIY shirt koningsdagDe leukste festivals en markten in de lente voor met de kinderenvoor-jou-gespot-het-leukste-buitenspeelgoed-voor-deze-zomer.jpg.jpegDe lekkerste recepten voor zelfgemaakte Zoku ijsjespicknicken met kinderen lekkere receptenibiza-speelhuisjes-van-nobodinoz.jpg.jpegVan fietsstoeltje en moederfiets tot bakfiets alle manieren om je kind mee te nemen op de fiets
 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.