Knutselen voor Valentijnsdag: de leukste ideeën

Het is weer bijna Valentijnsdag, een leuke aanleiding om lekker te knutselen met de kids. Ik verzamelde de leukste ideeën voor je!

Dit leuke vliegtuigje kwam ik tegen bij Just Something I Made, je vindt er een gratis pdf download met uitleg hoe je het vliegtuigje kunt vouwen. Daarmee was het natuurlijk nog niet klaar, er moesten nog hartjes en sterretjes op het vliegtuigje komen, die drukten we met een pons uit gekleurd papier van de Hema.
knutselen voor Valentijnsdag

Simpel, maar heel schattig, deze hartjeskrans van Knutselopdrachten.nl.

 

Voor deze Valentijnsrups drukten we hartjes uit met een pons (bijvoorbeeld te koop bij Pipoos), maar je kunt ze ook uitknippen (leg dan wat velletjes op elkaar om meer tegelijk te maken). We gebruikten papier dat een paar maanden geleden bij de Flow zat. De oogjes zijn van de Hema (je kunt de oogjes ook tekenen).
knutselen voor Valentijnsdag.jpg

Dit soort knutselwerkjes van wol maakten we vroeger op school altijd en het blijft leuk. Deze is gemaakt door Things I Love, een Engelstalig blog van een Nederlandse.

Voor dit knutselwerk drukten eerst rondjes uit een gekleurd vel, plakten er een wit vel achter en plakten er hartjes in.
Knutselen voor Valentijnsdag: de leukste ideeën

Super lief, deze bloemetjes van cocktailprikkers en gekleurd papier, gevonden bij Trendenser.

 

Een hartje met wat crêpepapier (en op de achterkant een handje van onze kleine, een idee van de crèche.
image

Verder lezen 

Knutselen met peuter en kleuter

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.