Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen voor onderweg


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Lang in de auto zitten is voor kinderen vaak heel saai. Op die lange rit of vlucht kun je natuurlijk zelf van alles verzinnen, maar ik ging op zoek naar leuke cadeaus voor kinderen.

Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen 

Travelbingo is ideaal om de kinderen een tijdje bezig te houden. Daar kun je op Pinterest leuke versies van vinden, maar ik vind deze kartonnen versie met plastic schuifjes wel handig, die gaat een tijdje mee. Op de kaart staan 25 dingen die de kinderen onderweg kunnen zoeken. Dit is ook handig voor kinderen die misselijk worden in de auto, want ze kijken hierdoor uit het raam. Travelbingo is te koop bij Gezinnig en Bol.com.

Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen 

Vakantieklets is een boekje met 48 kletskaarten met opdrachten voor onderweg en op de vakantiebestemming. Denk aan allemaal soorten autobingo, grappen voor in het vliegtuig, een kaart om je stop-plek te beschrijven, getallen om de spotten, een bucketlist voor kinderen, weetjes, gekke bekken, dingen om na te tekenen, kennis over sterren kijken en nog veel meer. Er zijn ook kaarten voor ouders bij. Vakantieklets is van het eigen merk van Gezinnig, er zijn meerdere delen.

Leuke vakantie cadeautjes voor kinderen 

Deze is niet voor onderweg, maar wel leuk op de plaats van bestemming. Het Pocketherbarium van Snor is perfect om in de vakantie met de kinderen droogbloemen te verzamelen, te koop bij Bol.com.

Herbarium van Snor
 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.