Mama apps op je smartphone: zwangerschap (iPhone, iPad en Android)

Er zijn veel apps voor zwangere vrouwen op zoek naar info over de ontwikkeling van hun ongeboren kindje, maar niet allemaal even nuttig. Daarom vind je hier een paar goede.

Mama apps op je smartphone: zwangerschap

Dat je allerlei dingen niet mag eten als je zwanger bent is helemaal niet erg, maar dat je niet weet of je iets wel of niet mag, daar werd ik erg moe van. De Zwanger en eten app vind ik daarom erg handig, gemaakt door experts, al moet je natuurlijk altijd zelf blijven nadenken.

De app Zwanger van Sanoma vertelt je iedere dag hoe ver je bent en hoe je kindje of foetus zich ontwikkelt. Precies dezelfde info als op hun site en nieuwsbrief, maar erg handig doordat de app exact weet hoe ver je bent.

Ook Mama en zo heeft een app die je vertelt hoe je kindje zich van week tot week ontwikkelt en wat je wanneer mag eten.

Ongeveer hetzelfde doet de Engelstalige app van Babycenter, met ontzettend goede info. Deze ontdekte ik zelf helaas pas na mijn zwangerschap, gelukkig hebben ze ook de goede baby app. Maar daarover in onderstaande artikel meer.

Mijn telefoon

Veel mensen vragen me welke smartphone ik heb. Na een aantal iPhones heb ik gekozen voor een Samsung Galaxy S5 mini, bijvoorbeeld te koop bij Bol.com en Wehkamp. Alhoewel de gewone S5 wat meer opties heeft en met name in het donker ook een betere camera, heb ik toch gekozen voor de mini. Behalve dat deze wat goedkoper is, vond ik de gewone S5 te groot, die past niet in damesbroeken en ook de mini is naar mijn mening bepaald niet klein. Alhoewel iOS en Android allebei voor- en nadelen hebben, vind ik deze telefoon uiteindelijk fijner dan de iPhone en gezien de prijs absoluut een aanrader.

Leestips

Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android 10 must have apps voor drukke ouders Goede apps voor baby’s, peuters en kleuters op je tablet en smartphone (iPad, iPhone, Android) De beste foto apps voor Android, iPhone en iPad

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.