Met één strook behang de baby- of kinderkamer opfleuren


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Bij een vriendin zag ik een erg leuk idee: één strook behang op de muur van de kinderkamer plakken. Het geeft een supermooi effect en is relatief goedkoop omdat je maar één rol nodig hebt. Bovendien is het makkelijk zelf aan te brengen, het moet weliswaar recht zitten, maar als je de hele muur behangt moeten de banen netjes aansluiten en dat is veel ingewikkelder. Ook verwijderen is over een paar jaar relatief makkelijk, als je kind een andere smaak krijgt.

20121103-121540.jpg 20121103-121546.jpg

Mijn vriendin koos voor een behang is van Ferm Living met witte achtergrond, waardoor het mooi in de muur overloopt. Je kunt ook kiezen voor een behang met gekleurde achtergrond, voor meer contrast.

Verder lezen? 

Dieren als thema voor een stijlvolle babykamer en kinderkamer Boekentip: het Mini Woonboek, voor kinderkamer inspiratie diy vlaggetjes Verjaardagsballonnen Het strand als thema voor de kinderkamer of babykamer 101 organizing tips voor een opgeruimd huis met kids  Babykamer en kinderkamer met uiltjes en bomen Handig voor op de kinderkamer een rekje voor de babykleding Een oud kastje opknappen voor de babykamer en kinderkamer Van een oude legerkist een speelgoedkist maken voor kinderkamer of babykamer
 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.