Sinterklaasliedjes op YouTube: nostalgie van oude Sinterklaasplaten

20131124-132054.jpg Kun je het je nog herinneren, Sinterklaas platen op de platenspeler, ingezongen door kinderkoren met namen als De Damrakkertjes? Je luisterde dan eindeloos naar die plaat, lekker op zondagmiddag in je warme ouderlijk huis met de open haard aan.

Sommige van die platen zijn op YouTube gezet en de meeste liedjes worden nog steeds gezongen. Hartstikke leuk dus om samen met je kids te zingen!

Nog zo’n mooie naam: De Gouden Nachtegaaltjes:

Kinderkoor TV Kids:

En niet te vergeten De Damrakkertjes:

Wil je filmpjes naar je televisie streamen maar heb je geen smart tv? Dat kun je bijvoorbeeld oplossen met een Chromecast. Je plugt hem in je televisie, zet de app op je smartphone of tablet en vervolgens kun je YouTube filmpjes of hele playlists op je televisie kijken. Meer weten? Lees dan even mijn review.

Zo maak je van je gewone tv een smart tv met een Chromecast

Meer lezen 

De favoriete schoencadeaus van SinterklaasSinterklaas: knutselen en DIYDe leukste boeken over SinterklaasSinterklaascadeaus inpakkenrecepten voor Sint & PietSinterklaas in Sesamstraat door de jaren heen: een overzicht van de filmpjesDIY: de zak van Sinterklaas zelfmakenSpeculaas muffins maken: een recept op basis van worteltaartDe leukste Sinterklaasintochten

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.