Snelle sterren cake: een recept

Soms moet je opeens een feestelijk gerecht hebben, zoals voor het kerstdiner van de school van je kinderen. Daar kom je natuurlijk pas op het laatste moment achter, als je geen tijd en energie meer hebt om uitgebreid te gaan bakken… Nog afgezien van het feit dat ik niks met cake heb en dat uitgerekend was wat we moesten meenemen. Maar je wil natuurlijk wel iets leuks meenemen! Deze simpele sterren cake maak je gezellig samen met de kids. Leuk voor kerst, maar ook voor een verjaardagsfeestje.
Snelle sterren cake: een recept
Deze cake is super simpel, maar wel heel vrolijk. Ik kocht de cake in de winkel, wil je hem zelf maken, dan vind je bijvoorbeeld bij de Kinderkookshop een recept.

De sterren maakte ik met gekleurde marsepein, je kunt ook fondant gebruiken. Ik kocht marsepein bij mijn lokale bakker, veel supermarkten en warenhuizen verkopen het ook. De sterren drukte ik uit met vormpjes die ik bij de Hema kocht, maar die vind je ook in allerlei andere winkels. Marsepein plakt enorm, dus blijft goed op de cake zitten. Op de papieren cakevorm plakte ik masking tape.

Fijne dagen!

MEER LEZEN?

Zoek je meer inspiratie? Kijk eens naar een van de onderstaande artikelen.

De leukste kindvriendelijke kerstboomhangers in de winkelsDe leukste kinderboeken over kerstKerstfilmpjes voor peuters en kleuterskerstdiner met kidsPasteitjes voor het kerstontbijt met kids: het allerlekkerste receptkerstcadeaus inpakkenKerstversiering DIY: heel veel kindvriendelijke kersthangers om zelf te makenKerstdessert voor kinderen: recept voor Santa HeadsKerst knutselen: heel veel leuke ideeënKerstliedjes op YouTube voor peuter en kleuter Kerstliedjes op YouTube voor peuter en kleuter
 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.