Speculaas muffins maken: een Sinterklaas recept op basis van worteltaart

In mijn favoriete koffiebar at ik speculaas muffins en dacht dat moet ik ook zelf kunnen. Vorige week maakten we speculaas muffins met een recept dat ik online vond, maar het resultaat viel nogal tegen, was saai en droog. Daarom vroeg ik mijn zusje om raad. Zij had meteen een goed idee: neem worteltaart als basis. En ze wilde ook wel even gaan experimenteren. Het resultaat was heerlijk, dat wil ik dus graag met jullie delen.

Speculaas muffins maken: een recept op basis van worteltaart

Je vindt het recept voor muffins op kookblog De Avonden @ 2 Hoog , inderdaad het blog van mijn zusje.

Ben je op zoek naar bakjes voor cupcakes? Ik kocht ze bij de Habitat, maar je vindt ook vormen bij Xenos, Hema en Blokker.

Meer lezen 

De favoriete schoencadeaus van SinterklaasSinterklaas: knutselen en DIYrecepten voor Sint & PietDe leukste boeken over SinterklaasSinterklaascadeaus inpakkenSinterklaas in Sesamstraat door de jaren heen: een overzicht van de filmpjesSinterklaasliedjes op YouTubeDIY: de zak van Sinterklaas zelfmakenDe leukste Sinterklaasintochten

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.