Speelgoedtip: regenwolkje voor in het (zwem)bad

Er is speelgoed dat is fantastisch in zijn eenvoud, zoals dit wolkje. Hij stond al even op mijn wensenlijstje, dus toen ik hem ergens in een winkel tegenkwam heb ik hem gelijk gekocht. Tot grote vreugde van de kids, die het wolkje net zo fascinerend vinden als ik.
plui rain cloud regenwolk Speelgoedtip: regenwolkje voor in het (zwem)bad
Deze Pluï regenwolk heeft aan de onderkant gaatjes waaruit regendruppels vallen. Als je het wolkje onder water doet loopt het vol, als je het vervolgens boven water doet gaat het regenen, tot enorme hilariteit van de kinderen. Aan de bovenkant zit één gat, als je dat sluit door je vinger er op te leggen dan stopt het wolkje met regenen. Een super leuk en leerzaam speeltje dus! Schoonmaken is makkelijk: je kunt het wolkje openen.
plui rain ball regenbal Speelgoedtip: regenwolkje voor in het (zwem)bad
Er zijn ook regenballen in een paar vrolijke kleuren, maar persoonlijk vind ik die niet zo leuk als het wolkje.

   
Volg je Leuk Met Kids al?
   
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
Maud

Ik kocht hem bij de Sissy Boy outlet, maar die hebben spullen altijd maar kort. Hierboven vind je een link naar een webshop, in welke “stenen winkels” hij verder te koop is weet ik niet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.