Tip: extra hoge autostoel voor peuters en kleuters die wagenziek worden


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Hoera, de oudste was groot genoeg om in een volgend autostoeltje te kunnen en toen… bleek hij opeens wagenziek te worden in die lagere stoel. We waren er al snel achter dat het kwam doordat hij in de nieuwe lagere stoel (categorie 15-36 kilo) niet uit het raam kon kijken en misselijk werd. In zijn oude peuterstoel (9-18 kilo) zat de jongste inmiddels, dus wat nu?

We zouden natuurlijk nog zo’n zelfde peuterstoel kunnen kopen als hij eerst had, eventueel tweedehands, maar daar zou hij relatief snel uitgroeien. Er bleek één vervolgstoeltje op de markt te zijn waarin een kind net zo hoog zit als in die peuterstoelen, de Kidsriver Evi. Dit stoeltje is geschikt voor kinderen tussen 9 en 25 kilo, daar kan je kind dus wat langer in. Voor jongere kinderen zit er een vijfpuntsgordel op, als ze wat ouder worden kun je die verwijderen en de autogordel gebruiken.

Tip extra hoge autostoel voor peuters en kleuters die wagenziek worden

De oudste kan nu weer uit het raam kijken zonder misselijk te worden. Er zijn bij de drogist natuurlijk ook wagenziektepilletjes te koop, maar als het niet nodig is geef ik die liever niet bij ieder autoritje. Het enige nadeel van deze stoel is dat het wel even gedoe is om hem in de auto te zetten, je kunt hem er dus beter niet al te vaak uit halen, maar dat geldt voor veel autostoeltjes.

De Kidsriver Evi is te koop bij Wehkamp en Babypark en heeft geen bevestiging voor Isofix.

Lees verder op Leuk Met Kids

Vakantielocaties kids: mooie locaties voor vakantie met kinderenVoor jou gespot: de allerleukste zitzakken en poefs voor kinderenkindvriendelijke restaurants in AmsterdamDe leukste cadeautips voor vrouwen: wat koop je voor mama?Een overzicht van heel veel leuke idyllische campings in Nederland met kidsVerjaardagscadeau voor kids van 4 jaar of 5 jaar: leuke cadeau tips voor kleutersEen zelfgemaakte verjaardagskroon die je elk jaar kunt gebruikenkindermatenEen kleurplaat maken van een fotoAmsterdam met kids
 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.