Traktatie voor school: dinosaurus met rozijnen-rugzakje


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Op onze school en créche mag je geen snoep trakteren, op zich heel goed, maar het is wel ieder jaar een uitdaging om iets te verzinnen. De Hema heeft betaalbare dozen met jungledieren, huisdieren, waterdieren en prehistorische dieren, leuk om als basis te gebruiken en samen met je kind iets te knutselen. Zoals de meeste jongetjes is zoonlief opeens helemaal gek op dino’s. Hij had natuurlijk geen boodschap aan mijn argument dat veel meisjes dat minder leuk vinden (en stiekem vind ik die eigenwijze mening ook wel heel leuk).

Traktatie voor school dinosaurus met rozijnen-rugzakje

Om toch iets gezonds te snoepen te hebben, kocht ik er rozijntjes bij. De rozijntjes maakten we met koordjes op de rug, alsof het rugzakjes zijn. Prima klusje om samen met je kind te doen, zoonlief vond het super cool.

Traktatie voor school dinosaurus met rozijnen-rugzakje

De dinosaurussen met rozijnenrugzakjes stopten we vervolgens in een vensterzakje. Met stempels maakten we een kaartje erbij met een persoonlijke tekst. De zakjes maakten we dicht met masking tape, maar bij de zakjes zitten ook speciale plakkers die je kunt gebruiken.

 

Traktatie voor school dinosaurus met rozijnen-rugzakje

De dieren, vensterzakjes en rozijntjes komen van de Hema, je kunt ze online bestellen.

Verder lezen

Meer ideeën voor verjaardagen opdoen? Klik dan op een van de deze plaatjes:

De leukste cadeautips voor vrouwen: wat koop je voor mama? Verjaardagsballonnen diy vlaggetjes wpid-cadeau-inpakken-2-.jpg.jpeg cadeautips eerste verjaardag De leukste slingers en vlaggenlijnen voor je kind Een zelfgemaakte verjaardagskroon die je elk jaar kunt gebruiken cadeautips voor de tweede verjaardag Traktaties voor kinderen op crèche of school Verjaardagscadeau voor kids van 4 jaar of 5 jaar: leuke cadeau tips voor kleuters Ballonnen trakteren op de creche Themafeest voor een peuter of kleuter verjaardag
 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.