Verjaardagsballonnen


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Als je als kind jarig bent wil je heel veel ballonnen en dan liefst ook een beetje spectaculair. Daarom vond ik dit scherm van ballonnen een erg leuk idee. In de deuropening of in het raam staat het erg mooi. En de kids? Die vinden het fantastisch!
Verjaardagsballonnen
Het is heel simpel te maken, je maakt een lintje aan een ballon, op de maximale lengte die je wil hebben en plakt de ballon met masking / washi tape aan de deurpost. Hang nog veel meer ballonnen op, maak de touwtjes telkens korter. Als je genoeg ballonnen hebt, plak er dan een brede rand masking tape overheen en klaar ben je.
Verjaardagsballonnen
Dit idee is gebaseerd op het blog van Saar Manche, waar ik een scherm van ballonnen tegen kwam. Masking tape koop je bijvoorbeeld bij de Hema, ballonnen met leeftijd bij de Xenos of Bol.com, zoals onderstaande.

Verder lezen

Meer ideeën voor verjaardagen opdoen? Klik dan op een van de deze plaatjes:

kraamcadeaus diy vlaggetjes wpid-cadeau-inpakken-2-.jpg.jpeg cadeautips eerste verjaardag De leukste slingers en vlaggenlijnen voor je kind Een zelfgemaakte verjaardagskroon die je elk jaar kunt gebruiken cadeautips voor de tweede verjaardag Themafeest voor een peuter of kleuter verjaardag Traktaties voor kinderen op crèche of school Verjaardagscadeau voor kids van 4 jaar of 5 jaar: leuke cadeau tips voor kleuters Ballonnen trakteren op de creche

Zoek je nog meer ideeën voor cadeaus? Kijk dan eens op Pinterest.

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.