Vrolijke vlaggetjes met een persoonlijke tekst

Als er ergens vlaggetjes hangen krijg ik meteen een feestelijk gevoel. Corine is ook zo gek op vlaggetjes en op mooie stoffen en printjes, dus besloot ze een webshop te beginnen: Naamslingerfabriek.nl. Hier kun je zelf een persoonlijke vlaggenlijn laten maken. Voor ons maakte ze deze super leuke vlaggenlijn.

Vrolijke vlaggetjes met een persoonlijke tekst van Naamslingerfabriek.nl

Op de website vind je een applicatie waarmee je zelf de vlaggenlijn kunt samenstellen: je kiest je eigen tekst en de leukste stofjes. Denk aan de naam van je kind (eventueel met geboortedatum), de namen van een bruidspaar of gewoon een leuke feestelijke tekst.

Vrolijke vlaggetjes met een persoonlijke tekst van Naamslingerfabriek.nl

Wat ik erg leuk vind aan deze site is de enorme hoeveelheid leuke stofjes die je kunt kiezen: bloemetjes, stipjes, streepjes, poppetjes, dieren en allerlei geometrische figuren. Er zitten ook heel veel design en retro stoffen tussen.

Vrolijke vlaggetjes met een persoonlijke tekst van Naamslingerfabriek.nl

Meer weten? Kijk eens op Naamslingerfabriek.nl. De foto’s maakte ik tijdens een weekendje weg naar Landal Amerongse Berg waar ik eerder over schreef, dat is helaas niet onze achtertuin 😉

Verder lezen (klik op het plaatje)

wpid-vakantie-locaties-met-kinderen-1.jpg.jpegglamping met kidszwemplekkenHof van Saksen: kindvriendelijk vakantiepark met heel veel luxeAmsterdam met kids: shoppen voor kids, restaurants, leuke dingen doen met kids, musea, speeltuinen, parken, kinderboerderijencampingsLief! bungalows op Landal Coldenhove: vrolijke huisjes midden in het Gelderse bosvoor-jou-gespot-het-leukste-buitenspeelgoed-voor-deze-zomer.jpg.jpegverliefd-op-schoenen-ieder-seizoen-een-nieuw-paar-new-balance-gympies.jpg.jpegDe lekkerste recepten voor zelfgemaakte Zoku ijsjes
 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.