Wat vind jij van de nieuwe babyzegel?


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Ik kan het me goed herinneren: in de kraamweek zat ik met mijn pasgeboren baby in de draagzak op mijn borst geboortekaartjes te schrijven, vriendlief pakte ze in en plakte de babyzegel er op. Bijna iedere ouder heeft die babyzegel met de ooievaar denk ik wel gebruikt. Maar na 18 jaar komt er een nieuwe babyzegel, meldt PostNL op haar Facebook pagina.

image

Wat vind jij van het ontwerp? Persoonlijk vind ik hem erg mooi, ik hou enorm van deze kleurcombinatie en vind de tekeningetjes heel schattig. Ik zou bijna terugverlangen naar de slapeloze nachten van de kraamweek ; -)

De postzegel is vanaf 2 maart te koop in de Collectclub van PostNL en vast ook snel in de winkel.

 
Nieuw op Leuk Met Kids

Add your Biographical Info and they will appear here.

4 Comments
Nathalie

Leuk dat ik straks voor beide kinderen een andere zegel heb! Nu hoop ik ineens heel erg dat ik een postzegel bewaard heb uit 2010…

Judith

Jammer dat er een fles opstaat, komt er ook een variant voor borstvoeding?

Leuk met kids

Ik heb tijdens de borstvoeding flink veel flessen voor gekolfde melk gebruikt, voor mij is de fles wel echt iets wat bij baby’s hoort, net zo iconisch als de Bugabo 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.