Weekendje Hoge Noorden in Buitenherberg Ter Linde


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Dit weekend gingen we met de familie een weekendje weg, naar Buitenherberg Ter Linde, in Zuidwolde. Een idyllisch hotel gelegen in het groen van Zuidoost Drenthe. Terwijl restaurants hun interieur al jaren aangepast hebben aan de moderne smaak, lijkt de hotelbranche qua smaak nog in de jaren ’80 of ’90 te zijn blijven hangen. De bedden en douches zijn trouwens ook vaak nog uit die tijd. Dat was in Drenthe gelukkig heel anders!
20140428-174817.jpg
Bij aankomst stond het kinderbedje al klaar, in een ruime smaakvolle kamer met heerlijke bedden en douche. Zaterdag konden we lekker in het zonnetje borrelen en er is naast terras genoeg gras waar een baby lekker in kan rollen en een peuter kan ballen. ’s Avonds een heerlijk diner in het restaurant, je kunt de kids eventueel met de babyfoon in de kamer leggen. Zo niet die van ons, die zit er graag gezellig bij ’s avonds, in het middelpunt van de aandacht van de familie, een groot feest. Oh ja en er zit ook een sauna complex tegenover.
20140428-174822.jpg
De foto’s komen van de site van het hotel.

Verder lezen (klik op het plaatje)

wpid-vakantie-locaties-met-kinderen-1.jpg.jpeg Lief! bungalows op Landal Coldenhove: vrolijke huisjes midden in het Gelderse bos glamping met kids zwemplekken Hof van Saksen: kindvriendelijk vakantiepark met heel veel luxe Amsterdam met kids: shoppen voor kids, restaurants, leuke dingen doen met kids, musea, speeltuinen, parken, kinderboerderijen campings
 
Nieuw op Leuk Met Kids

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.