Leuk met kids blog

★ Pasen met kids ★

Over een paar weken is het Pasen! Daarom vind je in deze nieuwsbrief ideeën om te paasknutselen, gezellige ideeën voor in huis, lekkere recepten en leuke lente uitjes voor kids.
pinterest instagram facebook 
Bij Pasen denk je al snel aan het paasontbijt of de paasbrunch. Maar een borrelplank is ook hartstikke gezellig. Zo vul je een borrelplank voor Pasen vol lekkere dingen.
Borrelplank voor Pasen: leuke recepten voor ouders en kinderen. Bij Pasen denk je al snel aan het paasontbijt of de paasbrunch. Maar een borrelplank is ook hartstikke gezellig voor Pasen. Zo vul je een borrelplank.
Paashangers maak je heel makkelijk zelf. Van zoutdeeg of van strijkkralen gemaakt. Hier leggen we uit hoe.
DIY paastakken: paashangers knutselen met kinderen
Knutselen met Pasen vinden we altijd heerlijk vrolijk. Je voelt dat de lente er weer aankomt en de kleuren van Pasen horen daarbij. Daarom vind je hier veel ideeën om te knutselen voor Pasen.
Knutselen voor Pasen: de leukste ideeën. Pasen komt er weer aan! Goede reden om dingen te knutselen in de sfeer van Pasen en de lente. Een paashaas, paaseieren en nog veel meer leuks. Met gekleurd papier, strijkkralen, pijpenragers, stempels, zoutdeeg, wc rolletjes en andere materialen. Kijk je mee? Easter crafting ideas for kids and parents.
Ieder jaar is het weer spannend: voor wie mogen de kinderen een paasdoos knutselen voor het paasontbijt op school? Wie heb ik, wie heeft mij, wat zal ik knutselen? Zoek je inspiratie, dan vind je hier leuke ideeën voor het lente ontbijt.
Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Ieder jaar is het weer spannend: voor wie mogen de kinderen een paasdoos knutselen voor het paasontbijt op school? Wie heb ik, wie heeft mij, wat zal ik knutselen? In dit artikel verzamel ik leuke ideeën voor het lente ontbijt.
De kids zijn gek op die kleurrijke tafel rond Pasen. Natuurlijk met lekkere gerechten. Daarom vind je hier paas-recepten voor het paasontbijt, de paasbrunch en de paaslunch.
Recepten voor Pasen: paasbrunch en paasontbijt met kinderen. De kids zijn gek op die kleurrijke tafel rond Pasen. Daarom verzamelen we hier de leukste recepten voor Pasen met de kinderen. Recepten voor het paasontbijt, de paasbrunch en de paaslunch.
Zijn jullie kids gek op strijkkralen? Dan vind je hier leuke ideeën om te knutselen met strijkkralen voor Pasen en de lente.
Knutselen met strijkkralen: Pasen en de lente
Ken je Bakken voor KiKa al? In maart bakken kinderen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar extra onderzoek naar kinderkanker. Wij gingen aan de slag met paas-baksels.
Bakken voor KiKa: doe mee voor het goede doel. Ken je Bakken voor KiKa al? In maart bakken kinderen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar extra onderzoek naar kinderkanker.
Met Pasen worden er veel leuke dingen georganiseerd. Je vindt al flink veel leuke festivals en andere activiteiten in de Leuk met kids agenda. Maar er komt de komende weken nog veel meer bij.
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen. Veel festivals en markten zijn hartstikke leuk om met de kinderen heen te gaan. Lekker met een hapje en drankje buiten in de lente en zomer met een zonnetje. Met een warm drankje binnen of buiten in de herfst en winter. Ik maakte dan ook een agenda met de leukste festivals en uitjes voor kinderen, gedurende het hele jaar.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...