Leuk met kids blog
pinterest instagram facebook 

★ meivakantie & koningsdag tips ★

Hoera het is bijna meivakantie! Dus het is weer tijd voor een bucketlist, vol leuke activiteiten voor kinderen. Ideeën voor mooi weer, maar ook voor slecht weer. Bekijk de bucketlist.
Onze meivakantie kids bucketlist: leuke activiteiten voor kinderen. Hoera het is bijna meivakantie, dus het is weer tijd voor een bucketlist vol leuke activiteiten voor kinderen! Wij maakten een lijst met leuke ideeën om deze vakantie te doen. Met ideeën voor peuters, kleuters, grotere kinderen en tieners. En voor voor mooi weer, maar ook voor slecht weer.
Het wordt steeds vaker mooi weer. En er is zoveel leuk buitenspeelgoed. Kijk snel mee!
Het leukste buitenspeelgoed voor deze lente en zomer. Het wordt weer mooi weer, tijd om lekker in de zandbak te spelen, met een bal te spelen en met water klooien. Aan de rand van de zandbak in het park, in de achtertuin, op het strand of op de camping. En er is zoveel leuk buitenspeelgoed voor de zomer! Kijk snel mee!
Deze meivakantie draait de nieuwe film Superkat Maurice in de bioscoop. We mochten bij de première in Tuschinski zijn, de foto's deelden we op Instagram. We vonden de film een enorme aanrader, we vertellen hier meer over deze film.
Soms zie je ze overal: prachtige stoepkrijt tekeningen. Ze maken de buurt zo veel vrolijker! Daarom vind je in dit artikel heel veel ideeën voor stoepkrijt tekeningen én wat handige tips.
Stoepkrijt tekeningen maken: toffe tips en ideeën. Soms zie je ze overal: prachtige stoepkrijt tekeningen. Ze maken de buurt zo veel vrolijker! Daarom vind je in dit artikel heel veel ideeën voor stoepkrijt tekeningen én wat handige tips.

koningsdag

Wat gaat het hard, komende donderdag is het ook alweer Koningsdag. Vorig jaar maakten de kids strijkkralen broches voor de vrijmarkt. Ze vermaakten zich wekenlang samen, zonder gedoe. Ook nu zijn ze alweer begonnen, ik ben voor! Meer knutsel ideeën voor Koningsdag.
Knutselen voor Koningsdag en Oranje. Onze kinderen gingen op zoek naar leuke ideeën om te knutselen voor Koningsdag en Oranje. Ze bedachten super toffe knutselwerkjes met papier, wc rollen, pijpenragers, strijkkralen en stoepkrijt. Kijk je mee?
Je kunt op de Koningsdag vrijmarkt natuurlijk gewoon alle overbodige spullen verkopen. Maar je kunt ook leuke andere dingen verzinnen om te doen of verkopen. Kunnen jullie wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan onze vrijmarkt ideeën.
Koningsdag vrijmarkt: leuke dingen om te doen of verkopen voor kinderen. Je kunt op de Koningsdag vrijmarkt natuurlijk gewoon alle overbodige spullen verkopen. Maar je kunt als kind op de Koningsdag vrijmarkt ook leuke andere dingen verzinnen om te doen of verkopen. Een leuke manier om wat extra zakgeld te verdienen en te leren omgaan met geld.

vakantie met kids

De afgelopen tijd deelde ik al veel tips in Parijs. Ik kreeg vaak de vraag of ik alle tips eens op een rijtje wilde zetten. Dat overzicht vind je nu dus op mijn blog: 10 bijzondere tips in Parijs met kinderen en tieners.
Parijs met kinderen en tieners: 10 leuke en bijzondere tips. Willen jullie naar Parijs met de kids? Bekijk dan onze 10 bijzondere tips in Parijs met kinderen en tieners!
Zoek je nog een leuke bestemming voor de meivakantie? Bekijk dan onze lijstjes:
Kindvriendelijke hotels in Nederland: overnachten met kinderen en tieners

uitjes met kids

Wat is heerlijk om de natuur in te gaan met kinderen en tieners en er zijn zo veel leuke uitjes! In deze blog vind je zulke natuur uitjes. Zoals een blotevoetenpad, speelnatuur, natuurspeeltuin, pluktuin, dolhof of klimbos.
101 natuur uitjes met kinderen en tieners: blotevoetenpad, speelnatuur, natuurspeeltuin, pluktuin, dolhof of klimbos. Wat is heerlijk om de natuur in te gaan met kinderen en tieners en er zijn zo veel leuke uitjes! In deze blog vind je zulke uitjes met kinderen. We verzamelen de fijnste uitjes in heel Nederland. Dit is Jeugdland in Amsterdam Oost in Noord Holland.
Wij zijn gek op street art routes. Want het is een leuke creatieve manier om te wandelen met kids en tieners. Daarom maakte ik een lijstje met onze favoriete street art routes.
De leukste street art routes voor kinderen en tieners. Wij zijn gek op street art routes. Het is een leuke creatieve manier om te wandelen met kids. En er komen steeds meer leuke street art routes bij. In dit artikel verzamelen we de leukste street art routes voor kinderen en tieners.
Wat is er fijner dan op een mooie zonnige dag met de kinderen naar het strand te gaan? Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland.
De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Wat is er fijner dan op een mooie zonnige dag met de kinderen naar het strand te gaan? Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.
Ken je Geofort Herwijnen al? Je leert er op een toffe manier over de aarde, het klimaat, waterbeheer en de energietransitie. Buiten is er een leuke speeltuin. En je kunt er Minecraft workshops doen! Daarnaast zit het in een oud fort van de Hollandse Waterlinie. We vertellen er alles over in deze review van Geofort Herwijnen.
Geofort Herwijnen review: museum over de aarde, met Minecraft. Geofort Herwijnen is een leuk museum voor kinderen en tieners. Het zit in een oud fort van de Hollandse Waterlinie. Je leert er over de aarde, het klimaat, waterbeheer en de energietransitie. Buiten is er een leuke speeltuin. En je kunt er Minecraft workshops doen! Kijk mee naar onze review van Geofort Herwijnen.
Zoek je nog meer leuke uitjes? Bekijk dan deze lijstjes eens:
Herfst tips voor kinderen

volg je ons al op Instagram?

Ben je benieuwd wat we deze meivakantie zelf gaan doen? Volg ons dan ook op Instagram!
Parkcafé Mees op het Vogeleiland in Deventer: kindvriendelijk restaurant. Super idyllisch en toch midden in het centrum van Deventer. Want Parkcafé Mees ligt op het Vogeleiland, op wandelafstand van het station in Deventer. Terwijl je op het terras aan het water zit, spelen de kids op het Vogeleiland. Aanrader!

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...