Leuk met kids blog

★ zomer tips met kids ★

pinterest instagram facebook 
Wat is het toch fijn als je lekker naar buiten kunt met je kinderen of tieners. En er zijn zo veel leuke uitjes om te ondernemen met je kids als het mooi weer is. Ik verzamelde de leukste buiten uitjes.
101 buiten uitjes met kinderen en tieners, voor de lente en zomer. Wat is het toch fijn als je lekker naar buiten kunt met je kinderen of tieners. En er zijn zo veel leuke uitjes om te ondernemen met je kids als het mooi weer is. Of als het tenminste droog is en niet koud :-) Ik verzamelde de leukste buiten uitjes met kinderen voor de lente en zomer.
Op zoek naar leuke sandalen en slippers voor kinderen, waar ze ook nog goed op lopen en rennen? We hebben er de afgelopen jaren flink wat uitgeprobeerd. Dit zijn onze favorieten, met zo veel mogelijk duurzame keuzes.
Sandalen en slippers voor kinderen: dit zijn de leukste en de beste. Op zoek naar leuke sandalen en slippers voor kinderen, waar ze ook nog goed op lopen en rennen? We hebben er de afgelopen jaren flink wat uitgeprobeerd. Dit zijn onze favorieten, met zo veel mogelijk duurzame keuzes.
Het is warm weer, dus wij gingen op zoek naar waterspelletjes voor kinderen. En de kids bedachten er ook nog een paar :-)
De leukste waterspelletjes voor kinderen, thuis of op de camping. Het is de komende dagen warm weer, dus wij gingen op zoek naar waterspelletjes voor kinderen. En de kids bedachten er ook nog een paar.
Een tie dye shirt met verf maken is hartstikke leuk, maar wel een kliederboel. Met stiften is een tie dye shirt maken veel makkelijker. Zo werkt tie dye met stiften.
Tie dye shirt maken: makkelijker met stiften Een tie dye shirt met verf maken is hartstikke leuk, maar wel een kliederboel. Met stiften is een tie dye shirt maken veel makkelijker.
Hou jij ook zo van dat lekkere frisse fruitwater? Het is lekker, gezond en ziet er vrolijk uit. Je kunt eindeloos veel combinaties bedenken, afhankelijk van wat jullie lekker vinden. Ik verzamelde onze favorieten voor zelfgemaakt fruitwater.
Zelfgemaakt fruitwater: de lekkerste combinaties. Een paar jaar geleden was het er opeens in alle kroegjes bij ons in de buurt: fris fruitwater. Het is lekker, gezond en ziet er vrolijk uit. Dus dat idee hebben we mee naar huis genomen. Je kunt eindeloos veel combinaties bedenken, afhankelijk van wat jullie lekker vinden. Ik verzamelde onze favorieten zelfgemaakt fruitwater!
Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon oftewel handdoek poncho is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Ik zocht de leukste strandponcho's.
Strandponcho voor volwassenen en kinderen, handig na het zwemmen. Een strandponcho is niet alleen handig voor kinderen, maar deze surfponcho's zijn ook fijn voor tieners en volwassenen. Zo'n badhanddoek met capuchon is ideaal na het zwemmen, op het strand en in het zwembad. Ik zocht mooie en duurzame exemplaren.
Kamperen met kinderen is hartstikke leuk. Ze rennen de hele dag buiten rond met andere kinderen. Ik heb wel vrij specifieke eisen over wat ik leuk vind. Een idyllische kindercamping zonder massavermaak, met leuke faciliteiten voor kinderen en waar je bij voorkeur ook kunt zwemmen. Daarom vind je in dit artikel een heleboel idyllische kindvriendelijke campings in Nederland.
101 kleine kindvriendelijke campings in Nederland. Kamperen met kinderen is hartstikke leuk. Ze rennen de hele dag buiten rond met andere kinderen. Ik heb wel vrij specifieke eisen over wat ik leuk vind. Een idyllische kindercamping zonder massavermaak, met leuke faciliteiten voor kinderen en waar je bij voorkeur ook kunt zwemmen. Daarom vind je in dit artikel een heleboel leuke idyllische kindvriendelijke campings in Nederland. Plekken die leuk zijn voor kinderen en ouders.
Onze kids vinden het super gezellig om samen te borrelen, met fijne hapjes en drankjes. Dus ben ik altijd op zoek naar lekkere en feestelijke borrel drankjes voor het hele gezin. Dit zijn onze favoriete recepten voor alcoholvrije mocktail drankjes voor ouders én kinderen.
Recepten alcoholvrije mocktail drankjes voor ouders én kinderen. Onze kids vinden het super gezellig om samen te borrelen, met fijne hapjes en drankjes. Dus ben ik altijd op zoek naar lekkere en feestelijke borrel drankjes voor het hele gezin. Dit zijn onze favoriete recepten voor alcoholvrije mocktail drankjes voor ouders én kinderen.
Ben je op zoek naar een leuk vakantiehuis in Nederland, leuk voor jezelf en voor de kinderen? Ik verzamelde mijn favoriete vakantiehuisjes, glamping locaties, en vakantieparken. En stiekem ook een paar leuke hotels. Je vindt ze hier.
Vakantiehuis met kinderen in Nederland: leuke vakantieparken en huisjes. Vakantiehuis met kinderen in Nederland: leuke vakantieparken en huisjes. Ben je op zoek naar een leuk vakantiehuis in Nederland, leuk voor jezelf en voor de kinderen? Ik verzamelde mijn favoriete vakantiehuisjes, glamping locaties, en vakantieparken. En stiekem ook een paar leuke hotels.
De lente en zomer bieden volop inspiratie om te knutselen met kinderen. Kijk je mee voor leuke ideeën om te zomer knutselen met kinderen?
Lente en zomer knutselen: leuke ideeën voor kinderen
Wat is er fijner dan op een mooie zonnige dag met de kinderen naar het strand te gaan? Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Hier vind je de een fijne lijst met kindvriendelijke strandtenten.
De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Wat is er fijner dan op een mooie zonnige dag met de kinderen naar het strand te gaan? Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.
In de zomer is een BBQ met de kinderen zo gezellig! Maar hoe krijg je een beetje variatie én hou je een barbecue gezond? In deze blog vind je lekkere BBQ recepten en een handige boodschappenlijst.
BBQ met kinderen: lekkere recepten en boodschappenlijst. In de zomer is een BBQ zo gezellig! Maar hoe krijg je een beetje variatie én hou je het gezond? In deze blog vind je lekkere recepten voor een BBQ met kinderen en een handige boodschappenlijst. 

alvast voor de zomervakantie

Het is alweer bijna zomervakantie, wat zijn alle kids er aan toe. Veel kinderen nemen de laatste dag van het schooljaar een cadeau voor de juf of meester mee, ik verzamelde leuke ideeën.
Leuke cadeau ideeën voor de juf of meester: knutselen en shoppen. Het is alweer bijna zomervakantie, wat zijn alle kids er aan toe. Veel kinderen nemen de laatste dag van het schooljaar een cadeau voor de juf of meester mee, ik verzamelde leuke ideeën. Leuk voor juffendag en meesterdag, of het einde van het schooljaar.
In de zomer liggen er altijd toffe vakantieboeken en doeboeken voor kinderen in de winkel. Ik zocht daarom de leukste zomerboeken voor alle leeftijden: peuter, kleuter, basisschoolkinderen, tieners en voor jezelf.
De leukste vakantieboeken en doeboeken voor kinderen en ouders. In de zomer liggen er altijd toffe vakantieboeken en doeboeken voor kinderen in de winkel. Ik zocht daarom de leukste zomerboeken uit voor alle leeftijden: peuter, kleuter, basisschoolkinderen, tieners en voor jezelf.
Op doorreis in Frankrijk is het met kinderen ideaal om een of meer nachten te overnachten. Snel in de buurt van de snelweg, of juist een paar dagen op een leuke plek. Daarom deel ik hier fijne hotels, campings en huisjes.
Overnachten op doorreis in Frankrijk: hotels, campings en huisjes. Op doorreis in Frankrijk is het met kinderen ideaal om een of meer nachten te overnachten. Snel in de buurt van de snelweg, of juist een paar dagen op een leuke plek. Daarom deel ik hier fijne hotels, campings en huisjes.
Lang in de auto of het vliegtuig zitten is voor kinderen vaak heel saai. Op die lange rit of vlucht kun je natuurlijk zelf van alles verzinnen. Maar een van deze vakantie cadeautjes voor onderweg, is ook een leuke verrassing voor kinderen. Bekijk onze tips.
Vakantie cadeautjes voor kinderen – voor onderweg en op vakantie. Lang in de auto of het vliegtuig zitten is voor kinderen vaak heel saai. Op die lange rit of vlucht kun je natuurlijk zelf van alles verzinnen. Maar een van deze vakantie cadeautjes voor onderweg, is ook een leuke verrassing voor kinderen. Met veel van deze cadeaus kun je de kinderen onderweg vermaken, met andere kunnen ze zich tijdens de vakantie vermaken.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...