Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

nieuwe blogs

Het is bij ons nog lang geen zomervakantie, maar ik heb wel alvast wat zomerdoeboeken gekocht. Zo'n boek waar de kids eindeloos in kunnen tekenen, puzzelen en lezen. En voor mezelf een zomerboek met lekker veel leesvoer. Zoek jij er ook een? Ik maakte een overzicht met vakantieboeken voor alle leeftijden.
De leukste vakantieboeken en doeboeken voor kinderen en ouders. In de zomer liggen er altijd toffe vakantieboeken en doeboeken voor kinderen in de winkel. Ik zocht daarom de leukste zomerboeken uit voor alle leeftijden: peuter, kleuter, basisschoolkinderen, tieners en voor jezelf.
Onze kids hebben in deze periode veel kinderfeestjes. Best lastig om iedere keer weer een cadeautje te verzinnen. Daarom maakte ik een lijstje met cadeau ideeën voor een kinderfeestje.
Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes.
Wat een prachtig stadje: les Sables d’Olonne. Aan de zee van de Franse westkust, met een heel bijzonder buiten museum. L’Ile Penotte is een schattig klein quartier, met op de gevels afbeeldingen gemaakt van schelpen en mozaiek. Het is eigenlijk een gratis buiten museum verspreid over een paar steegjes. Meer over L’Ile Penotte en de rest van les Sables d’Olonne.
Les Sables d'Olonne: 6 tips met kinderen. Ben je in de Vendée aan de westkust van Frankrijk? Ga dan zeker naar les Sables d'Olonne. Een leuke stad aan zee, met een heel bijzonder buiten museum.
Hoe leuk is dit? Kay maakte deze fantastische Playmobil speeltafel voor zijn kinderen! Vol creativiteit en prachtige details. Kom je kijken?
Playmobil tafel zelf maken: leuke ideeën. Hoe leuk is dit? Een Playmobil tafel of bureau voor de kinderen zelf maken. Kay maakte deze fantastische Playmobil speeltafel voor zijn kinderen, weer eens wat anders dan een LEGO tafel!
Ik ben alweer bezig met de zomervakantie bucketlist. Die is nog niet helemaal af, maar staat al wel vol leuke ideeën. Met uitjes en tips voor thuis én met ideeën voor binnen en buiten.
Onze zomer bucketlist: leuke zomervakantie activiteiten voor kinderen. Ieder jaar maken we een flinke lijst zomer activiteiten voor kinderen, om te doen in en rond de zomervakantie. Ook dit jaar maakten een lijst met leuke ideeën om deze vakantie te doen. Met ideeën voor peuters, kleuters, grotere kinderen en tieners. En voor mooi weer, maar ook voor slecht weer.
Zoek je nog een leuk cadeau voor de juf of meester? Op mijn blog vind je heel veel tips. Zowel zelfgemaakte knutsels als cadeaus uit de winkel. Bekijk alle tips, ik heb er net nog weer wat leuke toegevoegd!
Leuke cadeau ideeën voor de juf of meester: knutselen en shoppen. Het is alweer bijna zomervakantie, wat zijn alle kids er aan toe. Veel kinderen nemen de laatste dag van het schooljaar een cadeau voor de juf of meester mee, ik verzamelde leuke ideeën. Leuk voor juffendag en meesterdag, of het einde van het schooljaar.
Een tie dye shirt met verf of ecoline maken is hartstikke leuk, maar wel een kliederboel. Een tie dye shirt met stiften maken is veel makkelijker met kids. Zo werkt tie dye met stiften.
Tie dye shirt maken: makkelijker met stiften Een tie dye shirt met verf maken is hartstikke leuk, maar wel een kliederboel. Met stiften is een tie dye shirt maken veel makkelijker.
Wat is het toch fijn als je lekker naar buiten kunt met je kinderen of tieners. Daarom maakte ik een lijst met heel veel buiten uitjes voor kids en tieners.
101 buiten uitjes met kinderen en tieners, voor de lente en zomer. Wat is het toch fijn als je lekker naar buiten kunt met je kinderen of tieners. En er zijn zo veel leuke uitjes om te ondernemen met je kids als het mooi weer is. Of als het tenminste droog is en niet koud :-) Ik verzamelde de leukste buiten uitjes met kinderen voor de lente en zomer.
Op zoek naar een leuk uitje met kinderen in de buurt van Amersfoort, Zeist en Soest? Ga wandelen in de Soesterduinen en spelen bij restaurant Soesterdal. Meer over de Soesterduinen en Soesterdal.
Wandelen in de Soesterduinen en naar restaurant Soesterdal. Op zoek naar een leuk uitje met kinderen in de buurt van Amersfoort, Zeist en Soest? Ga wandelen in de Soesterduinen en naar restaurant Soesterdal.

nog meer leuks

Met zoonlief mocht ik bij de premiere van Kiddo zijn. Een roadmovie over een bijzondere moeder en haar elfjarige dochter. Moeder Karina heeft een carrière in Hollywood, althans dat zegt ze. Dochter Lu woont in een pleeggezin. Dan haalt haar moeder haar opeens op voor een spannende roadtrip naar haar oma in Polen. De film is aanleiding voor mooie gesprekken, hier vertellen we er meer over.
De leukste nieuwe kinderfilms van de afgelopen jaren. Wat zijn er de afgelopen jaren veel leuke nieuwe kinderfilms verschenen! We maakten een overzicht van onze favoriete kinderfilms. Kiddo is een roadmovie van een bijzondere moeder en haar elfjarige dochter.
Super leuk, ik heb prachtige foto's van dripcakes toegestuurd gekregen van jullie. Ik laat ze hier zien.
Voor mijn lijstje met podcast tips kreeg ik ook fijne aanvullingen. Namelijk hele goede podcasts over opvoeding. Die heb ik natuurlijk ook toegevoegd.
Een zomer agenda tip: Deventer op Stelten. Bij dit straattheater op pleinen en straten in de binnenstad lopen acteurs letterlijk op stelten. En de sfeer is heel gezellig. Meer weten over dit festival? Of zoek je andere kindvriendelijke festivals en agenda tips? Kijk dan in de Leuk met kids agenda.
Weet je nog dat ik vertelde over de YOUcation, een mini vakantie in je eentje op een prachtig plekje in de Achterhoek? De dames hebben nu het Blote-Voeten-Pakket. Een fijn zomer pakket, zodat je met nog meer zintuigen er kan zijn en ontdekken wat rust voor jou kan opleveren.
Donderdag kwam Erieke langs met een opdracht. De nieuwe perspectieven ging ik met een collage visualiseren, die nu naast mijn bureau hangt. Zo word ik regelmatig aan mijn nieuwe perspectieven herinnerd! In de middag kreeg ik een voetreflexmassage van Rita, zo fijn!
Onze kinderen lopen iedere zomer alleen maar op sandalen. Ze hebben dus sandalen die tegen een stootje kunnen en tegen water. Dit vinden wij de fijnste sandalen voor kinderen.
Een van onze favoriete uitjes in Amsterdam: de Urban Sport Zone op Zeeburgereiland. De grootste skatebaan van Nederland, maar er is nog veel meer. Een leuke speeltuin, openbare sportvelden en fijne restaurants. Tijd dus voor een update van mijn blog over de Urban Sport Zone.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...