Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

nieuwe blogs

Houden jullie kinderen van tekenen en van geschiedenis? Dan moet je deze zomervakantie zeker naar het Dordrechts Museum! Er zijn een portretstudio om een zelfportret te tekenen, tekenlessen en workshops van ontwerpers. Maar ook een Museum-dobbelspel en Museum-tekengids. Bekijk hier wat er nog meer is.
Het Dordrechts Museum met kinderen en tieners. Ben je al wel eens bij het Dordrechts Museum geweest met je kinderen en tieners? Een leuk kindvriendelijk uitje als gezin, zeker als je kinderen van tekenen en van geschiedenis houden! Met een vaste collectie met zes eeuwen schilderkunst, maar ook tijdelijke tentoonstellingen met vernieuwende kunst en leuke workshops. Ook hebben ze een museumdobbelspel en een tekengids. Wij geven je alvast een voorproefje.
Op vakantie willen we ook lekker en gezond eten, maar wel eenvoudig. Daarom verzamel ik makkelijke camping recepten. Bekijk ze hier.
Camping recepten: makkelijk op vakantie met kinderen. Op vakantie willen we ook lekker en gezond eten, maar wel eenvoudig. Daarom verzamel ik hier makkelijke camping recepten voor op vakantie met kinderen. Het zijn allerlei verschillende recepten, voor baby, peuter, kleuter, kind en tiener.
Ze zijn super populair, de gevlochten haarelastiekjes van merken als Kknekki en TOPModel. Om te dragen als elastiekje of als armbandje. Ik ging op zoek welke merken gevlochten elastiekjes er zijn.
Gevlochten haarelastiekjes: Kknekki, TOPModel, en andere merken. Ze zijn super populair, de gevlochten haarelastiekjes van merken als Kknekki en TOPModel. Om te dragen als elastiekje of als armbandje. Ik ging op zoek welke merken gevlochten elastiekjes er zijn. Deze gevlochten haarelastiekjes zijn van Funky Harties.
Handlettering is leuk om samen te doen met ouders en kinderen. Maar wat maak je dan? Hier vind je voorbeelden en ideeën voor handletteren.
Handletteren of handlettering: voorbeelden en ideeën. Handlettering is leuk om samen te doen met ouders en kinderen. Maar wat maak je dan? Hier vind je voorbeelden en ideeën voor handletteren.
Roos ging dit jaar op vakantie in de buurt van het Meer van Ohrid. Ze vertelt je alles over dit deel van Noord Macedonië, een bijzondere en betaalbare vakantieplek. Kijk mee in Noord Macedonië.
Het Meer van Ohrid in Noord Macedonië met kinderen en tieners. Roos, Bas en zoon Taik gingen dit jaar op vakantie in de buurt van het Meer van Ohrid. Ze vertelt je alles over dit deel van Noord Macedonië, een bijzondere plek voor vakantie met kinderen en tieners. Met de stad Ohrid, het Meer van Ohrid, het Prespameer, Nationaal Park Galičica, Struga en rivier de Zwarte Drin.
Iedere zomervakantie zijn in dierentuin Artis in Amsterdam de Zoomeravonden. Met picknick, livemuziek en meer. Ik ging er met dochterlief heen, kijk je mee?
Zoomeravonden in Artis Amsterdam: leuk zomervakantie uitje. Iedere zomervakantie zijn in dierentuin Artis in Amsterdam de Zoomeravonden, een leuk uitje met kinderen. Met picknick, livemuziek en meer. Ik ging er met dochterlief heen, kijk je mee?

nog meer leuks

Ik ben de vakantie begonnen met een nachtje weg met kleine meis, een puntje van onze zomervakantie bucketlist.

We gingen naar Dordrecht, wat een leuke stad! In mijn stories op Instagram liet er ik er al meer van zien. En over het Dordrechts Museum schreef ik al een review, maar je gaat hier de komende tijd nog wel meer van Dordrecht zien!
Cathelijne heeft weer een fijne hotel tip op weg naar Zuid Frankrijk. Novotel Reims Tinqueux ligt aan de rand van de oude stad Reims. Met zwembad, speeltuintje, tafeltennistafel, tafelvoetbal, fitness, speelkamer, restaurant en familiekamers. Bekijk hier deze en andere hotel tips op doorreis in Frankrijk.
Zoonlief heeft een nieuwe (onschuldige) verslaving: de twist & turn. Veel fijner dan een smartphone als je het mij vraagt, dus dat stimuleren we. Hier vertel ik meer over dit speelgoed.
Soms bedenken kinderen en tieners hele leuke dingen samen. Zo moesten de tienerdochter van Cathelijne en mijn dochter zich met zijn tweeën vermaken. Ze besloten deze boot te knutselen van verpakkingsmateriaal. Bekijk hier meer zomer knutsels.

slecht weer tips

Het weer zit in Nederland niet mee. Ook de komende tijd wordt veel regen voorspeld. Daarom vind je hier tips om de kids binnen te vermaken. Al kun je met een regenjas of plu natuurlijk ook prima naar buiten, want zo´n zomerbui ruikt heerlijk!
Hoe vermaak je de kids als het buiten slecht weer is, koud en nat? Mogelijkheden genoeg om thuis binnen te doen! Ik verzamelde heel veel binnen activiteiten.
Onze lijst met binnen uitjes is leuk als je op een regenachtige dag een (gedeeltelijk) overdekt uitje zoekt.
Amaze van ID&T: uitje in Amsterdam voor tieners en volwassenen. Festival organisator ID&T heeft een nieuw uitje in Amsterdam geopend: AMAZE. Het is een verrassende reis langs licht- en geluidsshows. Het is een uitje voor tieners en volwassenen, dus ik ging erheen met zoonlief. In deze review vertel ik meer over AMAZE. 
De meeste kinderen kunnen eindeloos kleurplaten kleuren. Wat is er dan leuker dan een kleurplaat van een foto maken en vervolgens inkleuren? Zo maak je van een foto een kleurplaat.
Musea zijn vaak binnen, die behoren dus tot onze favoriete binnen uitjes. We hebben dan ook een hele lange lijst met kindvriendelijke musea in heel Nederland.
Museum Naturalis met kinderen: 5 redenen om te gaan. Inmiddels heeft Naturalis nog wat leuks: de Rexperience. In deze beleving reis je terug naar de tijd van T. rex Trix. Onder leiding van reisleider Dave (de vader uit De Regels Van Floor) kom je oog in oog met Trix te staan. Deze VR achtige beleving vonden de kinderen natuurlijk heel tof. De adviesleeftijd is 8 jaar.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...