Leuk met kids blog

★ tips voor het nieuwe schooljaar ★

Voor veel kinderen begint komende maandag het nieuwe schooljaar alweer, anderen hebben nog een of twee weken langer vakantie. Maar voor iedereen komt het nieuwe schooljaar er aan. Daarom vind je hier alvast wat inspiratie!
pinterest instagram facebook 
Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast. Ik ben dus altijd op zoek naar de leukste drinkbekers en broodtrommels, voor kids en tieners.

Maar je vindt in dit overzicht ook een herbruikbaar boterhamzakje, handig en duurzaam. Na gebruik kunnen ze worden opgevouwen, fijn als je een dagje weg gaat.
De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!
Ieder jaar is het weer zoeken: wat koop ik dit jaar voor gymschoenen voor de kinderen. Ik geef je tips waar je op kunt letten bij het kopen van gymschoenen en laat je een paar fijne exemplaren zien. Natuurlijk zijn daarbij ook duurzame zaalschoenen. Bekijk alle gymschoenen.
5 gymschoenen voor kinderen + waar je op moet letten bij de aanschaf. Ieder jaar is het weer zoeken: wat koop ik dit jaar voor gymschoenen voor de kinderen. Ik geef je tips waar je op kunt letten bij het kopen van gymschoenen en laat je een paar fijne exemplaren zien. Natuurlijk zijn daarbij ook duurzame zaalschoenen. 
Ze zijn super populair op veel scholen: gevlochten haarelastiekjes, van merken als Kknekki en TOPModel. Om te dragen als elastiekje of als armbandje. Ik ging op zoek welke merken gevlochten elastiekjes er zijn.
Gevlochten haarelastiekjes: Kknekki, TOPModel, en andere merken. Ze zijn super populair, de gevlochten haarelastiekjes van merken als Kknekki en TOPModel. Om te dragen als elastiekje of als armbandje. Ik ging op zoek welke merken gevlochten elastiekjes er zijn. Deze gevlochten haarelastiekjes zijn van Funky Harties.
Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken en tienerrugzakken. Bekijk hier onze favoriete rugzakken. Exemplaren voor kleintjes, maar ook voor tieners.
De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat rugtas, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen. 
Na de zomervakantie beginnen de kinderfeestjes ook weer. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? Hier vind je leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje.
Cadeau ideeën voor kinderfeestje: kleine cadeautjes voor kinderen. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een kinderfeestje? In dit artikel vind je heel veel leuke goedkope cadeau ideeën voor een kinderfeestje. Betaalbare cadeaus voor bijvoorbeeld 5 euro, 7,50 euro, 10 euro, 12,50 euro of 15 euro. Leuke kleine cadeau ideeën voor kinderen en jonge tieners, voor zowel jongens als meisjes.
Heel veel kinderen mogen na de vakantie trakteren. Het blijft lastig om een leuke traktatie te verzinnen. De kinderen willen immers ieder jaar weer iets anders en school heeft ook bepaalde eisen. Ik laat je heel vele traktatie ideeën zien, zowel voorverpakt als niet-voorverpakt, gezond en minder gezond.
Traktatie ideeën voor kinderen: verjaardag vieren op crèche of school. Het is ieder jaar weer lastig om een leuke traktatie te verzinnen voor op de crèche of op school. De kinderen willen immers ieder jaar weer iets anders en school heeft ook bepaalde eisen. Ik laat je de leukste traktatie ideeën voor kinderen zien. Voor kleintjes op de crèche en in de onderbouw, maar ook voor tieners in de bovenbouw.

nog meer leuks

Binnenkort komt Cirque du Soleil met zijn nieuwe productie OVO naar Nederland. Een kleurrijke blik op een nieuwe dag in het leven van insecten. Met adembenemende acrobatiek die de persoonlijkheden en vaardigheden van verschillende insecten benadrukt. Zo onderzoekt OVO de schoonheid van biodiversiteit. Hier vertel ik er meer over. We mogen naar de première, dus daarna delen we beeld op Instagram!
Het Rijksmuseum heeft deze zomervakantie wat leuks voor kids. In Missie Meesterwerk doe je onderzoek alsof je een museumexpert bent. Je gebruikt dezelfde technieken en apparaten als de medewerkers, zoals verfonderzoek, jaarringenonderzoek en röntgenscans. Hier zie je meer van de Missie Meesterwerk. En deel ik meer tips voor een bezoek aan het Rijks.
Rijksmuseum: tips met kinderen en tieners. Wil je met kinderen of tieners naar het Rijksmuseum in Amsterdam? Bekijk dan onze tips in en rond het Rijksmuseum. Met korte review van leuke activiteiten.
Restaurant Haddock in Amsterdam is een heerlijke plek om met de kinderen te gaan eten. Kinderen spelen er in de speeltuin buiten of in de speelhoek binnen. Tieners voetballen er op het voetbalveld voor de deur. Tijd voor een review!

Bekijk ook ons overzicht met kindervriendelijke restaurants
Restaurant Haddock Amsterdam: speeltuin, speelhoek, voetbalveld. Restaurant Haddock in Amsterdam is een heerlijke plek om met de kinderen te gaan eten. Kinderen spelen er in de speeltuin buiten of in de speelhoek binnen. Tieners voetballen er op het voetbalveld voor de deur. Tijd voor een review!
Op zoek naar iets lekkers om te maken met vijgen deze zomer? Dit recept voor pizza met vijgen, geitenkaas en feta is super zomers! Een beetje zoet en een beetje hartig. Bekijk hier het recept.

Bekijk ook ons overzicht met gezonde kindvriendelijke recepten
Recept voor pizza met vijgen, geitenkaas en feta. Op zoek naar iets lekkers om te maken met vijgen in de zomer? Dit recept voor pizza met vijgen, geitenkaas en feta is super zomers! Een beetje zoet en een beetje hartig.
Houden jullie kinderen van tekenen en van geschiedenis? Dan moet je deze zomervakantie zeker naar het Dordrechts Museum. Er zijn een portretstudio om een zelfportret te tekenen, tekenlessen en workshops van ontwerpers. Maar ook een Museum-dobbelspel en Museum-tekengids.

Bekijk ook ons overzicht met kindvriendelijke musea
Het Dordrechts Museum met kinderen en tieners: review. Ben je al wel eens bij het Dordrechts Museum geweest met je kinderen en tieners? Een leuk kindvriendelijk uitje als gezin, zeker als je kinderen van tekenen en van geschiedenis houden! Met een vaste collectie met zes eeuwen schilderkunst, maar ook tijdelijke tentoonstellingen met vernieuwende kunst en leuke workshops. Ook hebben ze een museumdobbelspel en een tekengids. Wij geven je alvast een voorproefje.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
Volg je ons ook al op Instagram, op Pinterest, op TikTok of op Facebook?

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...