Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 

vakantie met kids

Hoe fijn is het als je vakantiehuis een eigen speeltuin heeft? The Oakhouse bij Nijmegen heeft een tuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Daarnaast is op het vakantiepark nog veel meer te doen. Oh ja en het vakantiehuis heeft ook een prachtig interieur en voelt als thuis. Kijk je mee naar The Oakhouse?
The Oakhouse: sfeervol vakantiehuis met eigen speeltuin. Hoe fijn is het als je vakantiehuis een eigen speeltuin heeft? The Oakhouse bij Nijmegen heeft een tuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Daarnaast is op het vakantiepark nog veel meer te doen. Oh ja en het vakantiehuis heeft ook een prachtig interieur en voelt als thuis.
Camping Geversduin ligt aan de rand van het Noordhollands Duinreservaat. Een fijne gezinscamping in het duin- en bosgebied. Dichtbij het stilste strand van Nederland bij Heemskerk. Een waar natuurparadijs voor kids, met veel speeltuinen. Maar je ziet er ook veel tieners kamperen met hun ouders. Miriam en Maud delen hun ervaringen in deze review van Camping Geversduin.
Review Camping Geversduin: met kinderen in de natuur vlakbij zee. Camping Geversduin ligt aan de rand van het Noordhollands Duinreservaat. Een fijne gezinscamping in het duin- en bosgebied. Dichtbij het ‘stilste strand van Nederland’ bij Heemskerk. Het bleek een waar natuurparadijs voor de kids, met veel speeltuinen. Maar je ziet hier ook opvallend veel tieners kamperen met hun ouders. We maakten een review van Camping Geversduin.
De meest bijzondere plek waar we ooit geslapen hebben: Duin Onder op Geversduin. Half onder de grond slapen, net als een vos of konijn. We waren niet de enigen die het bijzonder vinden, want onze Instagram reels video ging viral. Honderdduizenden mensen zagen hem, duizenden gingen ons volgen. Dit heb ik nog nooit eerder mee zo gemaakt. Super leuk, want nu mogen we nog meer mensen op Instagram inspireren!
Wil je deze herfst een paar dagen of een week weg? Bekijk dan deze leuke herfstvakantie bestemmingen.
Onze tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie. Wil je deze herfst een paar dagen of een week weg? Op mijn blog vind je heel veel tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie. Hieronder verzamel ik onze favoriete plekken voor de herfstvakantie. Het zijn zowel fijne plekjes in de natuur als in de stad.

uitjes met kids

Restaurant Haddock in Amsterdam is een heerlijke plek om met de kinderen te gaan eten. Kinderen spelen er in de speeltuin buiten of in de speelhoek binnen. Tieners voetballen er op het voetbalveld voor de deur. Tijd voor een review van restaurant Haddock.
Restaurant Haddock Amsterdam: speeltuin, speelhoek, voetbalveld. Restaurant Haddock in Amsterdam is een heerlijke plek om met de kinderen te gaan eten. Kinderen spelen er in de speeltuin buiten of in de speelhoek binnen. Tieners voetballen er op het voetbalveld voor de deur. Tijd voor een review!
Het is een van onze favo lunchplekken. Omdat het er vrolijk uitziet met al dat geel en de schommels binnen. Omdat je kunt kiezen uit veel verschillende tosti’s. Omdat er mensen werken met een arbeidsbeperking. En omdat er vaak een fijn terras is. Zoals bij Happy Tosti in Deventer. Maar ze zitten ook in andere steden, wij zijn fan! Meer over deze en andere kindvriendelijke restaurants.
Wil je met kinderen of tieners naar het Rijksmuseum in Amsterdam? Bekijk dan onze tips in en rond het Rijksmuseum.
Rijksmuseum: tips met kinderen en tieners. Wil je met kinderen of tieners naar het Rijksmuseum in Amsterdam? Bekijk dan onze tips in en rond het Rijksmuseum. Met korte review van leuke activiteiten.
Nog zo'n leuke plek: Buitenpost in Twello. Met blotevoetenpad, speeltuin en restaurantje in een kas, met brouwerij. Meer over deze en andere leuke buiten uitjes.
101 buiten uitjes met kinderen en tieners, voor de lente en zomer. Wat is het toch fijn als je lekker naar buiten kunt met je kinderen of tieners. En er zijn zo veel leuke uitjes om te ondernemen met je kids als het mooi weer is. Of als het tenminste droog is en niet koud :-) Ik verzamelde de leukste buiten uitjes met kinderen voor de lente en zomer.
De Leuk met kids agenda is weer vernieuwd! Vol festivals, markten en andere leuke uitjes voor de herfst.
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen. Veel festivals en markten zijn hartstikke leuk om met de kinderen heen te gaan. Lekker met een hapje en drankje buiten in de lente en zomer met een zonnetje. Met een warm drankje binnen of buiten in de herfst en winter. Ik maakte dan ook een agenda met de leukste festivals en uitjes voor kinderen. Leuke uitjes met peuters, kleuters, kinderen en tieners, gedurende het hele jaar. Zoals de appelpluk in de herfst.

terug naar school

Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast. Ik ben dus altijd op zoek naar de leukste drinkbekers en broodtrommels.
De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!
Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken en tienerrugzakken. Bekijk hier onze favoriete rugzakken voor kids en tieners.
De leukste rugzakken voor kinderen en tieners. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat rugtas, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen. 
Ieder jaar is het weer zoeken: wat koop ik dit jaar voor gymschoenen voor de kinderen. Ik geef je tips waar je op kunt letten bij het kopen van gymschoenen en laat je een paar fijne exemplaren zien. Bekijk alle gymschoenen.
5 gymschoenen voor kinderen + waar je op moet letten bij de aanschaf. Ieder jaar is het weer zoeken: wat koop ik dit jaar voor gymschoenen voor de kinderen. Ik geef je tips waar je op kunt letten bij het kopen van gymschoenen en laat je een paar fijne exemplaren zien. Natuurlijk zijn daarbij ook duurzame zaalschoenen. 

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...