Leuk met kids blog

★ nazomer tips ★

Waarschijnlijk hebben we de laatste hittegolf van dit jaar nu wel gehad. Maar het lijkt voorlopig prima nazomer weer te worden. Daarom delen we tips voor een heerlijke herfst.
pinterest instagram facebook 
Naar buiten in de herfst. De hittegolf is voorbij, maar voorlopig lijkt het fijn nazomer weer te worden. Bekijk onze tips voor buiten uitjes in de herfst, waaronder veel gratis uitjes.
Herfst uitjes voor kinderen: tips om samen naar buiten te gaan. Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Heel veel van deze uitjes zijn gratis of goedkoop.
De leukste plekken om fruit te plukken. Een van de leukste dingen om te doen op een zonnige herfstdag: appels en peren plukken met de kids! Dit zijn onze favoriete plekken voor de appelpluk.
De jaarlijkse fruitpluk en appelpluk met kinderen: onze tips. Een van de leukste dingen om te doen op een zonnige herfstdag: appels en peren plukken met de kids! Dit zijn onze favoriete plekken voor de jaarlijkse appelpluk met kinderen.
Herfst knutselen. Zin om binnen te freubelen? Dan vind je hier inspiratie voor herfst knutselen.
Herfst knutselen met kinderen: blaadjes, kastanjes en meer ideeën. Het is herfst, dus we gaan lekker samen knutselen met de kinderen. Eerst het bos of park in om blaadjes, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Daarna plakken, knippen en verven. Kijk je mee voor inspiratie?
Utrecht met kids. Zo fijn: een citytrip met één kind. Corrien ging met haar dochter een nachtje naar Utrecht. Wil jij ook een dagje of weekendje naar Utrecht met kinderen? Corrien deelt haar tips in Utrecht.
Weekendje Utrecht met kinderen en tieners. Corrien ging met haar dochter een nachtje naar Utrecht. Wil jij ook een dagje of weekendje naar Utrecht met je kinderen? Corrien deelt haar tips.
Oplossing voor stinkende en natte schoenen. Het sportseizoen is weer begonnen. Heel leuk, maar wat kunnen sportschoenen stinken... Een tienervader heeft daar wat op bedacht: de Shoefresh, die je schoenen opfrist. We gebruiken dit apparaat al jaren en mochten de nieuwe Shoefresh opod testen.
Shoefresh review: een oplossing voor stinkende en natte schoenen. Wat kunnen schoenen ontzettend stinken en sportschoenen waarschijnlijk het allerergst. Maar ook na een lange werkdag of schooldag ruiken schoenen bepaald niet fris. Shoefresh heeft daar wat op bedacht: een apparaat dat je schoenen opfrist. Wij testten de Shoefresh opod.
Cirque du Soleil. Wauw, wat een show! Cirque du Soleil is in Nederland, met de nieuwe productie OVO. Super energiek en acrobatisch, maar ook met een prachtig kleurrijk verhaal. Ik deelde op Instagram deze reels video.
An image of...
Pompoen snijden. Een pompoen snijden, hoe doe je dat eigenlijk? Het is makkelijker dan ik dacht. Zo snij je een pompoen.
Pompoen lampion snijden: zo doe je dat
Herfstvakantie bestemmingen. Wil je deze herfst(vakantie) een weekend of week weg? Bekijk onze tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie.
Onze tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie. Wil je deze herfst een paar dagen of een week weg? Op mijn blog vind je heel veel tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie. Hieronder verzamel ik onze favoriete plekken voor de herfstvakantie. Het zijn zowel fijne plekjes in de natuur als in de stad.
Slecht weer uitjes. Is het buiten toch nat en wil je wat leuks doen met de kinderen? Bekijk dan onze lijst met binnen uitjes.
101 binnen uitjes met kinderen voor als het regent of koud is
Vrolijke regenkleding. Of je doet natuurlijk gewoon een fijne regenjas aan. Dit zijn onze favoriete regenlaarzen en regenjassen.
Hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen. Met kleurrijke regenkleding wordt zo’n grauwe dag al snel een stuk vrolijker. En met de juiste regenkleding kun je prima naar buiten tussen de buien door! Ik ging op zoek naar de leukste hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen, voor zowel jongens als meisjes.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...