Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 
Dit soort speelgoed blijkt enorm verslavend... Net zo verslavend als zijn smartphone... Ik zeg doen! Dus ik maakte een blog met 10 toffe fidget toys en ander speelgoed om mee te ontspannen.
10 fidget toys en ander speelgoed voor kinderen om te ontspannen
Denk jij bij openluchtmuseum de Zaanse Schans aan toeristen? Zonde, want het is een heel leuk uitje met kinderen. Met dingen binnen en buiten, dus ook geschikt voor een wisselvallige dag. En in de herfst zijn er een stuk minder toeristen dan de zomer. Ik maakte een blog met tips voor de Zaanse Schans, het Zaans Museum en de Verkade Experience.
Openluchtmuseum Zaanse Schans en Zaans Museum met kinderen. Denk jij bij de Zaanse Schans aan toeristen? Zonde, want het is een heel leuk uitje met kinderen. Met leuke dingen binnen en buiten, dus ook geschikt voor een wisselvallige dag. Dit zijn onze tips met kinderen in in openluchtmuseum Zaanse Schans, het Zaans Museum en de Verkade Experience.
Stinken die sportschoenen bij jullie ook zo? Een Nederlandse vader bedacht een apparaat dat je schoenen opfrist en droogt. Benieuwd? Kijk dan op mijn blog voor onze review van de Shoefresh.
Shoefresh review: een oplossing voor stinkende en natte schoenen. Wat kunnen schoenen ontzettend stinken en sportschoenen waarschijnlijk het allerergst. Maar ook na een lange werkdag of schooldag ruiken schoenen bepaald niet fris. Shoefresh heeft daar wat op bedacht: een apparaat dat je schoenen opfrist. Wij testten de Shoefresh opod.
De heide is in de herfst zo prachtig voor een wandeling! Dit zijn onze favoriete heidegebieden.
Onze favoriete heidegebieden voor een heidewandeling. De heide is zo prachtig voor een wandeling! Dit zijn onze favoriete heidegebieden voor een heidewandeling.
Op zoek naar leuke tips en ideeën voor een high tea kinderfeestje? We organiseerden een high tea voor onze dochter en delen onze tips en tricks!
High tea kinderfeestje: leuke tips en ideeën. Op zoek naar leuke tips en ideeën voor een high tea kinderfeestje? We organiseerden een high tea feestje voor onze dochter en delen onze tips en tricks!
Corrien ging met haar dochter een nachtje naar Utrecht. Wil jij ook een dagje of weekendje naar Utrecht met kinderen? Corrien deelt haar tips!
Weekendje Utrecht met kinderen en tieners. Corrien ging met haar dochter een nachtje naar Utrecht. Wil jij ook een dagje of weekendje naar Utrecht met je kinderen? Corrien deelt haar tips.
Ben je op zoek naar leuke kinderkookboeken en fijne kookboeken met recepten voor kinderen? Ik deel onze favorieten.
De leukste kinderkookboeken en kookboeken voor kinderen. Ben je op zoek naar leuke kinderkookboeken en fijne kookboeken met recepten voor kinderen? Dit zijn onze favorieten. Onze beide kinderen koken graag. Ons meisje houdt vooral van bakken en doet dat regelmatig. Bij voorkeur met allerlei creatieve uitspattingen. Onze jongen kookt zelfs al eens per week. Met een klein beetje hulp, maar steeds meer alleen.

nog meer leuks

Deze zomer zijn we niet echt op vakantie geweest. We wilden veel naar een buitenzwembad gaan, maar dat kwam er door het klussen en het slechte weer weinig van. Daarom boekten we in een mooi herfst weekend nog een nachtje naar een camping in Utrecht.
We zijn gek op creatieve traktaties! Cindy maakt deze leuke beker met woordgrap voor haar dochter Puck. Het Starbucks logo bewerkte ze zelf tot StarPucks.
50 traktatie ideeën voor kinderen: verjaardag op crèche of school. Cindy maakt deze leuke beker met woordgrap voor haar dochter Puck. Het Starbucks logo bewerkte ze zelf tot StarPucks, die liet ze als stickers afdrukken.
Flow Magazine heeft een fijn pakket deze maand. Met Flow Magazine van deze maand en een special over work life balance.
Deze week had ik een evenement in een heel leuk restaurant: The Lobby van Hotel V in Amsterdam. Wat een leuke plek, een heel fijn retro sfeertje. En het schaakbord en dambord gaan de kids ook tof vinden!

fijne herfst tips

Zin om te knutselen? Hier vind je meer dan meer dan 50 herfstknutsels.
Herfst knutselen met kinderen: meer dan 50 leuke ideeën. Het is herfst, dus we gaan lekker samen knutselen met de kinderen. Eerst het bos of park in om blaadjes, kastanjes en eikeltjes te verzamelen. Daarna plakken, knippen en verven. Of gewoon lekker herfst knutselen met papier. Kijk je mee voor inspiratie?
Wat is het nog heerlijk weer deze herfst! In deze blog vind je onze tips voor buiten uitjes in de herfst.
Herfst uitjes voor kinderen: tips om samen naar buiten te gaan. Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Heel veel van deze uitjes zijn gratis of goedkoop.
Wil je deze herfst een paar dagen of een week weg? Bekijk dan onze tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie.
Onze tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie. Wil je deze herfst een paar dagen of een week weg? Op mijn blog vind je heel veel tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie. Hieronder verzamel ik onze favoriete plekken voor de herfstvakantie. Het zijn zowel fijne plekjes in de natuur als in de stad.

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...