Leuk met kids blog
pinterest instagram facebook 

★ tips voor de herfstvakantie ★

Vandaag begint de herfstvakantie in de regio's Midden en Zuid, volgende week is de regio Noord aan de beurt. Daarom vind je hier vandaag tips om de kids te vermaken in de herfstvakantie.
Herfstvakantie bucketlist. We zitten weer vol ideeën voor de herfstvakantie. Dus we hebben natuurlijk ook weer een bucketlist vol herfstvakantie ideeën gemaakt. Leuke ideeën voor binnen en buiten, voor thuis en buitenshuis.
Onze kids bucketlist voor deze herfst: herfstvakantie activiteiten. De herfst is aangebroken en eigenlijk vind ik dat best gezellig. Ik maakte weer een lijstje met kids activiteiten voor de herfst, waaronder leuke dingen voor de herfstvakantie. Wij gaan regelmatig op het lijstje kijken en hopelijk inspireert het jullie ook om leuke kinderactiviteiten te doen!
Sint Maarten lampionnen. Sint Maarten komt er weer aan! Dit keer knutselen we een 1001 nachten lantaarn. Met gratis printable download.

Op zoek naar meer inspiratie? Hier vind je nog 30 Sint Maarten lampionnen.
1001 nachten lantaarn knutselen, lampje voor Kerst of Sint Maarten. Het is weer tijd om een lampion te knutselen! Leuk voor Sint Maarten, maar ze staan ook super gezellig gezellig met kerst. Dit keer knutselen we een 1001 nachten lantaarn. Met gratis printable download. Leuk voor Sint Maarten, de Ramadan of voor Kerst.
Herfstboom schilderen. Op zoek naar een leuk en makkelijk idee om te schilderen? Deze herfstboom is heel makkelijk.

Op zoek naar meer ideeën? Hier vind je nog 50 herfst knutsels.
Herfstboom knutselen en schilderen met kinderen. De herfst is begonnen. Op zoek naar een leuk idee om te schilderen? Kijk mee hoe we deze herfstboom knutselen en schilderen met de kinderen.
De leukste spelletjes. Het is weer tijd voor bordspelletjes, zeker als het wat minder mooi weer is. Dit zijn de leukste spelletjes voor alle leeftijden.
De leukste (bord)spelletjes voor peuters, kleuters, kinderen en tieners. Bijna alle kinderen zijn gek op spelletjes. Bovendien zijn spelletjes leerzaam en gezellig. Ik zette de leukste spelletjes op een rij, voor peuters, kleuters, kinderen en tieners.
Dancing Queen. Deze herfstvakantie gaat deze Noorse (Nederlandstalige) in première, over de onzekere Mina. Als een Youtuber bij haar in de klas komt, is ze meteen verliefd. Ze schrijft zich in voor de dans auditie die hij organiseert. Eén probleem: Mina kan niet dansen. We mochten de film alvast bekijken en vertellen er over. Aanrader!
Zaanse Schans. Dit is een leuk uitje voor de herfstvakantie. Met leuke dingen binnen en buiten, dus ook geschikt voor een wisselvallige dag. Dit zijn onze tips in openluchtmuseum Zaanse Schans, het Zaans Museum en de Verkade Experience.
Openluchtmuseum Zaanse Schans en Zaans Museum met kinderen. Denk jij bij de Zaanse Schans aan toeristen? Zonde, want het is een heel leuk uitje met kinderen. Met leuke dingen binnen en buiten, dus ook geschikt voor een wisselvallige dag. Dit zijn onze tips met kinderen in openluchtmuseum Zaanse Schans, het Zaans Museum en de Verkade Experience.
Meer uitjes. Op zoek naar meer leuke uitjes? Kijk dan even naar deze lijstjes:
Herfst uitjes voor kinderen: tips om samen naar buiten te gaan. Het wordt langzaamaan kouder en natter buiten, maar gelukkig zijn er nog genoeg lekkere dagen. Daarom maakte ik een lijst met herfst uitjes voor kinderen, vol tips om lekker samen naar buiten te gaan! Heel veel van deze uitjes zijn gratis of goedkoop.
Herfstvakantie bestemmingen. Wil je deze herfstvakantie een paar dagen of een week weg? Hier vind je tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie.
Onze tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie. Wil je deze herfst een paar dagen of een week weg? Op mijn blog vind je heel veel tips voor een vakantiepark of hotel in de herfstvakantie. Hieronder verzamel ik onze favoriete plekken voor de herfstvakantie. Het zijn zowel fijne plekjes in de natuur als in de stad.
Vrolijke regenkleding. De weersvoorspelling is voorlopig wisselvallig. Met kleurrijke regenkleding wordt zo'n grauwe dag al snel een stuk vrolijker. Dit zijn onze favoriete regenjassen en regenlaarzen.
Hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen. Met kleurrijke regenkleding wordt zo’n grauwe dag al snel een stuk vrolijker. En met de juiste regenkleding kun je prima naar buiten tussen de buien door! Ik ging op zoek naar de leukste hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen voor kinderen, voor zowel jongens als meisjes.

nog meer leuks

Thuis sporten. Hoe fijn is het om gewoon thuis te kunnen sporten? Ik ben daarvoor lid van een online sportschool, speciaal voor vrouwen met kinderen. Voor mij werkt het fantastisch en het is ook nog betaalbaar. Ik vertel hier meer over deze sportschool om thuis te kunnen trainen.
Thuis trainen voor moeders: review van sportschool Studio C. Hoe fijn is het voor moeders om gewoon thuis te kunnen trainen? Ik doe thuis fitness met online sportschool Studio C. Voor mij werkt het fantastisch. Is het ook wat voor jou? Lees dan deze review van Studio C.
Dagje Amsterdam. Zoonlief was opeens een dagje vrij. Er waren te weinig docenten op school. Best wel slim: in de klassen-app kon je aangeven of je in staat was je kind thuis te houden (in een poll). Ik kan mijn werk verplaatsen en we hebben er een leuke dag in Amsterdam van gemaakt. Hier deel ik mijn
leuke dag in Amsterdam van gemaakt!
H'ART Museum voorheen Hermitage en de Hoftuin met kinderen. H'ART Museum in Amsterdam, voorheen de Hermitage, heeft soms leuke tentoonstellingen voor kinderen en tieners. Eind 2023 en begin 2024 is er een tentoonstelling over Julius Caesar.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...