Leuk met kids blog

★ nieuwe blogs ★

pinterest instagram facebook 
Thuis trainen met een online sportschool voor moeders. Hoe fijn is het om gewoon thuis te kunnen trainen? Ik heb een abonnement bij een online sportschool en het bevalt heel goed.
Thuis trainen voor moeders: review van sportschool Studio C. Hoe fijn is het voor moeders om gewoon thuis te kunnen trainen? Ik doe thuis fitness met online sportschool Studio C. Voor mij werkt het fantastisch. Is het ook wat voor jou? Lees dan deze review van Studio C.
Knutselen met peuter en kleuter. De afgelopen tijd heb ik deze blog helemaal vernieuwd. Met ongeveer 100 knutsel tips voor peuters en kleuters.
100 ideeën om te knutselen met peuter en kleuter. Het is super leuk om met een peuter of kleuter te knutselen, maar nog lang niet alle ideeën zijn geschikt voor kleine kinderen. Daarom verzamelde ik leuke knutselideeën voor peuters en kleuters!
H'ART Museum en de Hoftuin. Op dit moment is er een tentoonstelling over Julius Caesar.
H’ART Museum voorheen Hermitage en de Hoftuin met kinderen. Het centrum van Amsterdam in hartstikke druk, niet ideaal met kinderen. Maar aan de randen van het centrum is het een stuk rustiger. Zo is de omgeving van H'ART Museum in Amsterdam heel leuk om met kinderen heen te gaan. Na een bezoek aan H’ART Museum kun je idyllisch lunchen in het groen van de Hoftuin. En ook nog even wandelen langs de Amstel.
Uitwisbare pen in vrolijke kleuren. Ze zijn er nu ook nog met allerlei leuke dieren en grappige teksten. Alvast een leuke tip voor de feestdagen!

Ideaal: uitwisbare pen in vrolijke kleuren. Sommige producten zijn zo simpel en tegelijk zo ideaal dat je je afvraagt waarom het niet eerder bedacht is. Wij zijn thuis fan van deze uitwisbare pennen. Ze zijn er van verschillende merken. En we hebben ze inmiddels in heel veel kleurtjes.
1001 nachten lantaarn. Deze lantaarn is leuk voor Sint Maarten, maar ze staan ook super gezellig gezellig met kerst. Met gratis printable download.
1001 nachten lantaarn knutselen, lampje voor Kerst of Sint Maarten. Het is weer tijd om een lampion te knutselen! Leuk voor Sint Maarten, maar ze staan ook super gezellig gezellig met kerst. Dit keer knutselen we een 1001 nachten lantaarn. Met gratis printable download. Leuk voor Sint Maarten, de Ramadan of voor Kerst.
De regels van Floor. Goed nieuws: er is een nieuw deel van De regels van Floor! Maar er is ook een heus journal verschenen, vol leuke invulpagina’s, tips, weetjes, checklists, verhalen, quizzen, challenges en eigen regels. Kleine meis is fan en maakte van beide een review.
De regels van Floor: review van nieuw boek én journal. Er is een nieuw deel in De regels van Floor. Maar er is ook een heus journal verschenen. Kleine meis is fan en maakte deze recensie / review.
Kleurrijke herfst sneakers. Soms word ik echt vrolijk van schoenen. Zoals van deze kleurrijke sneakers in een herfst kleur die past bij bijna alles. Maar ze zijn er ook in alle andere kleuren van de regenboog.
Skechers Uno: kleurrijke sneakers dames, heren, meisjes & jongens. Soms word ik echt vrolijk van schoenen. Zoals de Skechers Uno: kleurrijke sneakers in alle kleuren van de regenboog. Hippe comfortabele sneakers voor dames, heren, meisjes en jongens. Een mini review.
Zo maak je een lijstenwand. Hou je ook van die lijstenwanden met wissellijsten? We maakten er al een paar.
Zo maak je een lijstenwand met wissellijsten voor kinderen. Hou je ook zo van die lijstenwanden met wissellijsten? We maakten al een paar keer een lijstenwand voor de kinderen. In de werkkamer en in de kinderkamer. Zo maak je zo'n toffe muur.
25 leuke kinderkamer cadeaus. Op zoek naar leuke kinderkamer cadeaus? Dit zijn onze favorieten.
Kinderkamer cadeaus: leuke accessoires en andere spullen. Op zoek naar leuke kinderkamer cadeaus? Een heel mooi cadeau of iets praktisch? Dit zijn onze favoriete accessoires voor in een kinderkamer.
Herfstboom schilderen. Leuk voor een regenachtige middag.
Herfstboom knutselen en schilderen met kinderen. De herfst is begonnen. Op zoek naar een leuk idee om te schilderen? Kijk mee hoe we deze herfstboom knutselen en schilderen met de kinderen.

Nog meer leuks

Je kon ons al volgen op Instagram, op Pinterest, op Facebook en op TikTok. Maar nu vind je Leuk met kids ook op YouTube en op WhatsApp Kanalen. Als je WhatsApp Kanalen nog niet kent is dat niet gek, want ze zijn net nieuw in Nederland en België. Ik vertel hier meer over WhatsApp Kanalen.
Leuk met kids nu ook op YouTube en WhatsApp Kanalen.
Nieuwe voorstelling: 1000+1 nacht. Deze muzikale familievoorstelling gaat vanaf nu langs de theaters en is voor kinderen vanaf 8 jaar. We mochten bij de première zijn.
Onze kids bucketlist voor deze herfst: herfstvakantie activiteiten. Zoals leuke culturele uitjes en museum tips. Zo heeft De Toneelmakerij weer een nieuwe voorstelling: 1000+1 nacht.
Loetje in de Pijp. Loetje zit op allerlei plekken in Amsterdam en ook daarbuiten. Die in de Pijp is een aanrader!
Leuke cadeau tips voor alle leeftijden. Ik heb de laatste tijd weer een boel leuke cadeau tips toegevoegd, handig voor de feestdagen!

Sint Maarten en Sinterklaas

Mooie lantaarn of lampion voor Sint Maarten knutselen: heel veel ideeën. Op 11 november is het weer Sint Maarten, in sommige delen van het land breed gevierd, in andere delen totaal onbekend. Kinderen gaan zingend met lantaarns of lampionnen langs de deuren en krijgen snoep of fruit. Daarom vind je in dit artikel allerlei verschillende lantaarns, om mee te nemen of om neer te zetten voor het huis, in de tuin of op het balkon. Want ieder jaar knutselen we weer een lampion met Sint Maarten :-)
Sinterklaas knutselen: leuke ideeën voor Sint en Piet. Feestdagen stimuleren altijd enorm om leuke dingen zelf te maken: van knutselwerkjes voor de kids en lekkere dingen, tot poppetjes, huisjes, schilderijtjes van Sint en Piet en een zelfgemaakte zak van Sinterklaas. Zelfgemaakte knutselwerkjes van je kind zijn misschien wel het leukst. In dit artikel vind je heel veel leuke ideeën om samen te knutselen voor Sinterklaas.
Sinterklaas surprise knutselen: 70 leuke ideeën. Het is weer tijd om creatief aan de slag te gaan met Sinterklaas surprises. Soms is het heel makkelijk om iets leuks te verzinnen, maar vaak ook niet. Zeker als je de ander niet zo goed kent dan is het best ingewikkeld. Kijk je mee voor inspiratie om een toffe Sinterklaas surprise te knutselen?

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...