Leuk met kids blog

★ inspiratie voor kerst met kids ★

Kerst komt er alweer aan! In deze nieuwsbrief vind je leuke ideeën om te knutselen, kerstfilms, liedjes, recepten, uitjes en nog veel meer.
pinterest instagram facebook 
Kerst knutselen. De kerst is een super drukke periode voor kinderen. Kerst knutselen is dan een mooie manier om met de kids even rustig aan tafel te zitten. Samen, met een kopje thee, gezellig met kerstmis! Hier vind je 80 leuke ideeën om te knutselen met kerst.
Kerst knutselen: 80 ideeën voor peuters, kleuters, kinderen en tieners. De kerst is een super drukke periode voor kinderen. Soms is het goed om even rustig te gaan zitten, maar dat doen ze niet zo maar. Kerst knutselen is dan een mooie activiteit om de kids even rustig aan tafel te laten zitten. Samen, met een kopje thee, gezellig met kerstmis! En hier vind je de leukste ideeën om te knutselen met kerst. Met leuke kerstknutsels voor peuters en kleuters, maar ook voor oudere kinderen, tieners en volwassenen.
Kerst recepten. Een kerstdiner wordt extra feestelijk met vrolijke kindvriendelijke recepten. Ik verzamelde heel veel leuke ideeën, voor kerstontbijt, kerstlunch en kerstdiner. Het zijn allemaal makkelijke recepten, voor school en thuis. Bekijk onze 50 kindvriendelijke kerst recepten.
50 recepten kerstdiner en kerstontbijt met kinderen, school en thuis. Een kerstdiner wordt extra feestelijk met vrolijke kindvriendelijke recepten. Ik verzamelde heel veel leuke ideeën, voor kerstontbijt, kerstlunch en kerstdiner. Het zijn allemaal makkelijke recepten, voor school en thuis. Veel van deze deze recepten voor het kerstdiner kun je ook samen met kinderen maken. 
Kerstvakantie bucketlist. Oh wat hebben we zin in de kerstvakantie! Natuurlijk hebben we ook deze kerstvakantie weer veel leuke activiteiten voor de kinderen bedacht. En komende weken gaan we nog meer toevoegen. Wij gaan regelmatig op het lijstje kijken en hopelijk inspireert de kerstvakantie bucketlist jullie ook.
Onze bucketlist voor kerst: kerstvakantie activiteiten voor kinderen. Oh wat hebben we zin in de kerstvakantie! Wat te doen in de kerstvakantie? Veel relaxen, leuke uitjes en lekker samen zijn met familie en vrienden. Natuurlijk hebben we ook deze kerstvakantie weer veel leuke activiteiten voor de kinderen bedacht. Wij gaan regelmatig op het lijstje kijken en hopelijk inspireert het jullie ook deze kerst.
Kerstkaarten maken. Deze kerst gaan we weer kerstkaarten knutselen met de kinderen. Een kerstkaart ontvangen is natuurlijk sowieso leuk, maar het is nog leuker als de kaart zelfgemaakt is. Daarom vind je hier heel veel leuke ideeën om kerstkaartjes zelf te maken.
Kerstkaarten knutselen met kinderen: leuke ideeën
Kerstvakantie bestemmingen. Wil je deze kerst een paar dagen of een week weg? Dit zijn onze favoriete kerstvakantie bestemmingen.
Onze tips voor een vakantiepark of hotel in de kerstvakantie. Wil je deze kerst een paar dagen of een week weg? Hier op Leuk met kids vind je veel tips voor een vakantiepark of hotel in de kerstvakantie. Hieronder verzamel ik onze favoriete kerstvakantie bestemmingen. Leuk voor kinderen en tieners, maar ook fijn voor ouders. Met tips in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrechts, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant en Limburg.
Kerstfilms. Deze kerstvakantie gaan we lekker veel kinderfilms over kerst en de winter kijken. Dennis zet voor kerst de leukste kerstfilms en winter kinderfilms op een rijtje. Met een leuke kerstfilm die jaar in de bioscoop draait.
Kerstfilms: leuke kerst klassiekers en andere kinderfilms voor de winter. Zoals Een jongen met de naam Kerstmis is een indrukwekkend boek en nu ook verfilmd door Netflix.
Kersttafel versieren. Het is zo leuk: een kersttafel vol met gezellige versiering. Hier vind je leuke ideeën om de tafel te versieren met kerst.
Kersttafel decoratie: leuke ideeën om de tafel te versieren met kerst. Het is zo gezellig: een kersttafel vol met gezellige versiering. In dit artikel vind je leuke ideeën om te tafel te versieren met kerst. Daarnaast laat ik je zien hoe wij onze kersttafel versieren.
Kerstliedjes. Het is hartstikke leuk om met je kind samen kerstliedjes te zingen. Maar hoe gingen ze ook weer? YouTube en Spotify helpen een handje, wij verzamelden de leukste kerstliedjes.
Kerstliedjes YouTube en Spotify: voor peuter, kleuter en grotere kinderen
Kerststukje maken. Een kerststukje is zo leuk om zelf te maken. Ze zien er prachtig uit en ze ruiken heerlijk. Daarnaast is een kerststukje makkelijk om samen met kinderen te knutselen. Zo maak je een kerststukje.
Kerst knutselen: zelf een kerststukje maken. Een kerststukje is zo leuk om te maken. Ze zien er prachtig uit en ze ruiken heerlijk. Daarnaast is een kerststukje makkelijk om ze samen met kinderen te knutselen. 
De leukste kinderboeken over kerst

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...