Leuk met kids blog

★ zin in zomer ★

Zo rond deze tijd beginnen veel mensen na te denken over de zomervakantie. Waar zullen we dit jaar eens heen gaan? Daarom deel ik de leuke bestemmingen waar we de afgelopen tijd geweest zijn. Maar je vindt in deze nieuwsbrief ook nieuwe blogs en andere nieuwtjes.
Zoek je een leuke camping? Wij bezochten vorig jaar twee pareltjes, klik op de plaatjes hieronder voor de reviews. Of bekijk onze andere camping tips in Nederland.
RCN Camping het Grote Bos in Doorn: review met kinderen. Deze RCN Camping het Grote Bos is een mooi vakantiepark. In het bos bij Doorn op de Utrechtse Heuvelrug kun je vakantiehuisjes huren, maar ook kamperen. Voor zowel tieners als jongere kinderen is er veel te doen. Naast een verwarmd buiten zwembad met glijbanen zijn er een heus klimparcours, speeltuinen en sportvelden. Dennis vertelt alles over RCN Camping het Grote Bos in deze review.
Review Camping Geversduin: met kinderen in de natuur vlakbij zee. Camping Geversduin ligt aan de rand van het Noordhollands Duinreservaat. Een fijne gezinscamping in het duin- en bosgebied. Dichtbij het ‘stilste strand van Nederland’ bij Heemskerk. Het bleek een waar natuurparadijs voor de kids, met veel speeltuinen. Maar je ziet hier ook opvallend veel tieners kamperen met hun ouders. We maakten een review van Camping Geversduin.
Liever naar Frankrijk? Bekijk dan onderstaande campings. Of bekijk onze andere camping tips in Frankrijk.
Domaine de l’Oiselière review: eco camping in de Vendée. Op zoek naar een idyllische eco camping in Frankrijk? Camping Domaine de l’Oiselière heeft een zwembad en heel veel speelruimte voor kinderen. Tijd voor een review van Domaine de l’Oiselière, in het binnenland van de Vendée.
Huttopia Versailles review: camping en vakantiepark bij Parijs. Ga je met je kinderen of tieners naar Parijs, maar wil je overnachten op een rustige plek? Wij vonden camping en vakantiepark Huttopia Versailles een fijne plek aan de rand van Parijs.
Liever een vakantiehuisje? Dan zijn dit fijne!
Review Landal Reeuwijkse Plassen met kinderen. Landal Reeuwijkse Plassen is een leuk vakantiepark midden in de Randstad, met stijlvolle vakantiehuisjes aan het water. Niet ver van Leiden, Gouda, Zoetermeer en Woerden. Met voor kinderen een grote houten speeltuin, avonturenroute en binnenzwembad. In de zomer kun je daarnaast varen, suppen en surfen. We vertellen er alles over in deze review van Landal Reeuwijkse Plassen!
Vakantiehuis met kinderen in Nederland: leuke vakantieparken en huisjes. Vakantiehuis met kinderen in Nederland: leuke vakantieparken en huisjes. Ben je op zoek naar een leuk vakantiehuis in Nederland, leuk voor jezelf en voor de kinderen? Ik verzamelde mijn favoriete vakantiehuisjes, glamping locaties, en vakantieparken. En stiekem ook een paar leuke hotels.
Op zoek naar vakantie in een specifiek land? Kijk dan naar Amerika, naar Portugal, naar Duitsland, naar Denemarken, naar Noord Macedonië, naar Frankrijk of naar Nederland. Of bekijk onze locatie reviews.

nieuwe blogs

De leukste chocolademelk. Bij koud weer hoort chocolademelk. En dit is het leukste recept. Meer creativiteit? Bekijk onze winter knutsels.
Recept voor de leukste chocolademelk. Bij koud weer hoort chocolademelk, vinden de kinderen. En groot gelijk hebben ze! En dit is het leukste recept voor chocolademelk, met sneeuwpop.
Spoorwegmuseum met kinderen. Het favoriete museum van zoonlief. Tijd voor een blog met tips voor het Spoorwegmuseum.
Spoorwegmuseum met kinderen: 10 dingen die je niet wil missen. Het Spoorwegmuseum is het favoriete museum van onze jongen. Hij is er geweest als peuter, kleuter en kind, maar ook als tiener is het nog steeds leuk. In dit artikel delen we dingen die je niet wil missen in het Spoorwegmuseum, maar ook handige tips. En natuurlijk is dit ook gewoon een review van het Spoorwegmuseum.
Onze favoriete wandelingen met kids. Wandelen met kinderen saai? Niet in onze favoriete wandelgebieden.
Wandelen met kinderen: onze favoriete wandelingen. Wandelen met kinderen saai? Onze kinderen vinden wandelen leuk. Maar we zoeken wel plekken waar ze ook wat te doen hebben. Dit zijn onze favoriete wandelingen en wandelgebieden in Nederland. De meeste met restaurant en speeltuin.
Loting middelbare scholen A'dam. Toen ik op Instagram vertelde dat zoonlief 12 scholen moet opgeven voor de loting, kreeg ik veel vragen. Tijd voor een blog!
Loting voor middelbare scholen in Amsterdam: dit wil je weten. Hoe werkt de loting voor middelbare scholen in Amsterdam? Waar is het eigenlijk goed voor? Wat zijn de tips en trucs? Ik verzamel ze hier.

nog meer nieuws

80 traktatie ideeën. Ik voeg vaak traktaties toe aan het overzicht, zoals deze van Yvette.
Traktatie ideeën voor kinderen: verjaardag vieren op crèche of school. Het is ieder jaar weer lastig om een leuke traktatie te verzinnen voor op de crèche of op school. De kinderen willen immers ieder jaar weer iets anders en school heeft ook bepaalde eisen. Ik laat je de leukste traktatie ideeën voor kinderen zien. Voor kleintjes op de crèche en in de onderbouw, maar ook voor tieners in de bovenbouw.
Restaurants in Amsterdam. Ik was bij House of Watt, een leuk retro restaurant met tieners en oudere kids. Ik voegde het toe aan onze restaurant tips in Amsterdam.
House of Watt vlakbij Amstelstation is een leuk retro restaurant met tieners en oudere kinderen. Binnen zijn er een tafelvoetbaltafel en spelletjes. Buiten zijn er tafeltennistafels, een volleybalnet en schommels (aan de overkant van de weg).
Binnen uitjes. Hoog op de bucketlist van zoonlief: weer een keer karten. Zijn oom nam hem mee naar de Kartfabrique in Utrecht. Bekijk dit en andere binnen uitjes.
101 binnen uitjes met kinderen, voor als het regent of koud is. Voor wat oudere kinderen en tieners is karten ook leuk. Dat kan bijvoorbeeld bij de Kartfabrique in Utrecht.
Jill heeft wat nieuws. Een teken journal en boekje vol sticker vellen, bekijk hier meer.
Kleine meis is fan van Jill. Ze heeft allerlei doeboeken, tekenboeken en meer. Met tips, opdrachten, testjes en spelletjes waarmee meiden zich uren vermaken. Nu zijn er twee nieuwe dingen. Allereerst een teken journal, een dik boekje met lege pagina's om in te tekenen, gemaakt van mooi dik papier. Daarnaast een boekje vol sticker vellen, bijvoorbeeld om in je agenda te plakken.

Volg Leuk met kids op social!

pinterest instagram facebook youtube 
Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.