Leuk met kids blog

★ tips voor een verjaardag ★

Verjaardagen zijn misschien wel de belangrijkste dagen in het leven van een kind. Of in ieder geval de dagen waar ze het meeste naar uitkijken. Daarom proberen we er op een simpele manier iets bijzonders van te maken.
80 traktatie ideeën. Het is ieder jaar weer lastig om een leuke traktatie te verzinnen voor op de crèche of op school. Kids willen ieder jaar iets anders en school heeft ook eisen. Gelukkig hebben we heel veel traktatie ideeën, waaronder veel makkelijke.
Traktatie ideeën voor kinderen: verjaardag vieren op crèche of school. Het is ieder jaar weer lastig om een leuke traktatie te verzinnen voor op de crèche of op school. De kinderen willen immers ieder jaar weer iets anders en school heeft ook bepaalde eisen. Ik laat je de leukste traktatie ideeën voor kinderen zien. Voor kleintjes op de crèche en in de onderbouw, maar ook voor tieners in de bovenbouw.
14 verjaardagstaart ideeën. Een (deels) zelfgemaakte verjaardagstaart vinden onze kids heel leuk. Soms gebruiken we een taartmix, soms versieren we een taart en soms maken we de taart helemaal zelf. Vaak gaat het meeste werk in de versiering zitten, maar dat is ook het leukste om te doen!
Leuke verjaardagstaart recepten voor kinderen. Een zelfgemaakte verjaardagstaart vinden veel kinderen het leukste. Soms gebruiken we een taartmix, soms versieren we een taart en soms maken we de taart helemaal zelf. In dit artikel vind je onze verjaardagstaart recepten voor kinderen.
30 verjaardags-knutsel-ideeën. Op zoek naar leuke ideeën om voor een verjaardag te knutselen? Kleine meis en ik bedenken regelmatig leuke knutsels voor jarige kinderen. Leuk als extra cadeautje op een kinderfeestje!
Verjaardag knutselen: leuke ideeën voor jarige kinderen. Op zoek naar leuke ideeën om voor een verjaardag te knutselen? Hier vind je leuke knutsel ideeën voor jarige kinderen.
Heel veel cadeautips. Ben je op zoek naar leuke cadeaus voor kinderen? Hier vind je cadeautips voor kids in alle leeftijden, maar ook voor ouders.

nieuw leuks

Zelfgemaakte werkplek. Een Ikea hack? Nee een duurzame Lundia hack! Deze kast stond ooit op mijn eigen kinderkamer en was ook onze commode. Nu maakten we er een werkplek met opbergruimte van, voor kleine meis. Op mijn werkkamer, want daar komt ze heel vaak gezellig knutselen.
Lundia kast met bureau maken: makkelijke hack voor je stellingkast. Een Ikea hack? Nee een duurzame Lundia hack! Zo kun je van je tweedehands Lundia stellingkast een kast met bureau maken. Met veel opbergruimte rondom je werkplek.
Naar het gymnasium? Gaat je kind naar de middelbare en heeft het een VWO advies, dan kan het naar gymnasium of atheneum. Ik zocht antwoorden op de vraag: is gymnasium wat voor mijn kind?

Waarom we daarmee bezig zijn? In Amsterdam moeten kids 12 scholen kiezen voor de loting. In mijn Instagram stories vertel ik er regelmatig over.
Is een gymnasium wat voor mijn kind? Zo kom je er achter. In groep 7 en 8 moeten kinderen een middelbare school kiezen. Heeft je kind een VWO advies, dan kun je gymnasium of atheneum kiezen. Je vraagt je misschien af: "Is een gymnasium wat voor mijn kind?" Ik ging op zoek naar antwoorden.
Philips Museum in het centrum van Eindhoven gaat over de geschiedenis, het heden en de toekomst van Philips. Maar ook over techniek in het algemeen. Tijd voor een korte review van het Philips Museum.
Review Philips Museum met kinderen en tieners. In het centrum van Eindhoven zit Philips Museum. Over de geschiedenis, het heden en de toekomst van Philips. Maar ook over techniek en technologische ontwikkeling. Tijd voor een korte review van ons bezoek aan het Philips Museum met kinderen en tieners.
Restaurants in Eindhoven. We hebben weer wat leuke horeca aan ons restaurant overzicht toegevoegd. Dit keer drie restaurants in Eindhoven. In het Centrum, maar ook op Strijp-S.
De Huiskamer Strijp-S is een gezellig restaurantje. Ingericht als huiskamer, met meubels van de kringloopwinkel. Met leuke simpele gerechten. Even verderop is de bijzondere speeltuin van Strijp-S en ook de Ontdekfabriek.
House of Watt is een leuk retro restaurant in Amsterdam, ideaal met tieners en oudere kinderen. Binnen zijn er een tafelvoetbaltafel en spelletjes. Buiten zijn er tafeltennistafels, een volleybalnet en schommels (aan de overkant van de weg). De kaart staat vol lekkere eenvoudige gerechten, daar houden we van. Deze en meer restaurant tips in Amsterdam.
House of Watt vlakbij Amstelstation is een leuk retro restaurant met tieners en oudere kinderen. Binnen zijn er een tafelvoetbaltafel en spelletjes. Buiten zijn er tafeltennistafels, een volleybalnet en schommels (aan de overkant van de weg).
5 simpele tips tegen griepjes. We zitten weer midden in het griepseizoen. Maar wat te doen tegen griepjes en verkoudheid? Ik ging op zoek naar tips voor een betere weerstand en tegen griep.
5 simpele tips tegen griep en voor een betere weerstand om griep te voorkomen. We zitten weer midden in het griepseizoen. Ik ging dus op zoek naar tips voor een betere weerstand en tegen griep. Sommige voor het hele gezin, sommige voor alleen jullie als ouders.
Valentijns knutsels. Over een paar weken is het Valentijnsdag. Wat leuks maken? Bekijk onze Valentijnsdag knutsel ideeën.

volg Leuk met kids op social

pinterest instagram facebook youtube 
Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.
Een afbeelding van...