Leuk met kids blog

★ voorjaarsvakantie ★

Voorjaarsvakantie kids bucketlist. In het Zuiden is de krokusvakantie al begonnen, in het Noorden en Midden bijna. We maakten weer een bucketlist vol leuke voorjaarsvakantie activiteiten. Met ideeën voor thuis en buitenshuis.
Onze voorjaarsvakantie kids bucketlist: activiteiten voor kinderen. De voorjaarsvakantie komt er aan! Daarom maakten we weer een bucketlist vol leuke voorjaarsvakantie activiteiten voor kinderen. Een lijst vol ideeën om deze krokusvakantie te doen. Met ideeën voor peuters en kleuters, maar ook voor grotere kinderen en tieners. Voor zowel voor mooi weer als voor slecht weer.
Leuk met kids agenda. Allerlei uitjes organiseren deze voorjaarsvakantie weer leuke dingen. Een selectie daarvan vind je in de Leuk met kids agenda.
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen. Veel festivals en markten zijn hartstikke leuk om met de kinderen heen te gaan. Lekker met een hapje en drankje buiten in de lente en zomer met een zonnetje. Met een warm drankje binnen of buiten in de herfst en winter. Ik maakte dan ook een agenda met de leukste festivals en uitjes voor kinderen, gedurende het hele jaar.
Nieuwe bioscoopfilm. Er is weer een nieuwe film over de Familie Vos in de Efteling! In de Legende van Familie Vos gebeurt er natuurlijk weer wat geks in het park. Dit keer zijn er spoken in de Efteling. Lees hier meer over deze bioscoopfilm.
Knutsel ideeën. Zin in een gezellig middagje knutselen met de kids? Hier vind je heel veel knutsel tips.
101 ideeën om te knutselen met kinderen. De afgelopen jaren deelde ik heel veel ideeën om te knutselen met kinderen, van peuter tot kleuter en schoolkinderen. Ik verzamelde alle leuke dingen bij elkaar, kijk je mee voor knutsel inspiratie?

nieuws blogs

Knutsels voor tieners & volwassenen. Zoek je wat moeilijkere knutselwerkjes? Dan hebben we een leuke nieuwe blog met knutsel tips voor tieners en volwassenen.
Leuke ideeën om te knutselen voor tieners en volwassenen. Zoek je wat moeilijkere knutselwerkjes? Kijk dan hier voor leuke en wat moeilijkere ideeën om te knutselen voor tieners en volwassenen.
Tips tegen hoest. Het is zo sneu: sommige kinderen hoesten hun longen uit hun lijf. Het ergste 's nachts in bed. Maar wat doe je er tegen? Laatst vroeg ik op Instagram tips tegen hoesten. Ik kreeg zo veel fijne tips dat ik besloot ze te verzamelen.
Tips om hoest te onderdrukken bij kinderen, vooral 's nachts. Het is zo sneu: sommige kinderen hoesten hun longen uit hun lijf, het ergste 's nachts in bed. Maar wat doe je tegen hoesten bij je kind, hoe kun je het stoppen? Hier vind je tips om heftige hoest te onderdrukken bij kinderen.
Villa Augustus. Dit is is een idyllisch hotel in het groen, maar toch in de stad Dordrecht. Met rondom de oude watertoren een prachtige tuin, een restaurant met terras en een winkel. Kijk mee naar Villa Augustus.
Review Villa Augustus: idyllisch hotel en restaurant in Dordrecht. Villa Augustus is een idyllisch hotel in het groen, maar toch in de stad Dordrecht. Met een prachtige tuin, een restaurant met terras en een winkel. Kijk mee naar onze foto's en review van Villa Augustus, een heel kindvriendelijk hotel.
50 organizing tips. Een huis met kinderen wordt al snel een grote chaos. Het helpt als je de boel goed organiseert. Daarom verzamelen we de beste organizing tips voor een opgeruimd huis met kids.
50 organizing tips voor een opgeruimd huis met kinderen. Een huis met kinderen wordt al snel een grote chaos. Het helpt als je de boel goed organiseert. De beste organizing tips voor een opgeruimd huis met kinderen vind je hier.

nog meer leuks

Traktaties. Zo leuk om te zien wat jullie met onze inspiratie doen... Kijk nou wat een toffe foto Jolanda me via Instagram stuurde. Hier vind je deze traktatie en 80 andere traktaties
Binnen uitjes. Ook zo leuk: Gert Jan stuurde me deze foto's van Berkenhof. Een uitje met tropische dieren, dinosaurussen, houten speeltuin, binnen riviertje en nog veel meer. Die kreeg natuurlijk een plekje in onze lijst met binnen uitjes voor kids.
An image of...

volg Leuk met kids op social

pinterest instagram facebook youtube 
Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.
Een afbeelding van...