Leuk met kids blog

★ inspiratie voor Pasen ★

Nog twee weken, dan is het alweer Pasen. Daarom deel ik vandaag leuke ideeën om te knutselen, lekker recepten voor het paasontbijt en leuke lente uitjes.
Buiten uitjes. Lekker naar buiten met de paasdagen? Of dit weekend al? Bekijk dan even onze tips voor buiten uitjes.
101 buiten uitjes met kinderen en tieners, voor de lente en zomer. Wat is het toch fijn als je lekker naar buiten kunt met je kinderen of tieners. En er zijn zo veel leuke uitjes om te ondernemen met je kids als het mooi weer is. Of als het tenminste droog is en niet koud :-) Ik verzamelde de leukste buiten uitjes met kinderen voor de lente en zomer.
Lekker eten. Op zoek naar een lekker en makkelijk recept voor het paasontbijt of de paasbrunch? Dit is het allerlekkerste recept voor warme eiersalade. Een familierecept!
Knutselen voor Pasen. We hebben de laatste tijd weer allerlei nieuwe paasknutsels toegevoegd. Zoals een paasei gemaakt van een ballon, verschillende origami haasjes, een paaskuikentje en gestempelde paashaasjes.
Paasei maken van een ballon. Van een ballon kun je een heel leuk paasei maken. Leuk om te knutselen voor Pasen, gezellig in huis of op school! Bekijk hier onze uitleg.

nieuwe blogs

Ziek kind vermaken zonder scherm. Het wordt een record jaar: ik had er weer eentje thuis... Natuurlijk mogen ze TV kijken of gamen, veel meer dan normaal. Maar van de hele dag voor een scherm voel je je niet beter. Daarom maakte ik een lijstje hoe je een ziek kind kunt vermaken zonder scherm.
Een ziek kind vermaken: tips zonder scherm. Hoe kun je een ziek kind vermaken zonder televisie, gamen of ander scherm? Bekijk onze tips wat kinderen met griep kunnen doen.
Amsterdamse Waterleidingduinen. Wat een tof gebied om te wandelen met kids! Allereerst vanwege de herten, die je van behoorlijk dichtbij kunt bekijken. Maar ook vanwege het weidse van het bos achter de duinen. En natuurlijk is er ook een restaurant met speeltuin. Tijd voor een blog en filmpje.
Amsterdamse Waterleidingduinen: wandelen, speeltuin, restaurant. Wat een tof gebied om te wandelen met kinderen: de Amsterdamse Waterleidingduinen. Allereerst vanwege de herten, die je van behoorlijk dichtbij kunt bekijken. Maar ook vanwege het weidse van het bos achter de duinen. En natuurlijk is er ook een restaurant met speeltuin.
Overnachten in België. Op zoek naar een leuke camping, vakantiehuis, hotel of andere plek om te overnachten bij onze zuiderburen? Dan heb ik een fijn lijstje.
Campings, hotels en vakantiehuizen met kinderen in België en Luxemburg. Op zoek naar een leuke campings, vakantiehuis, hotel of andere plek om te overnachten bij onze zuiderburen? We verzamelen hier leuke campings, vakantiehuizen en hotels met kinderen en tieners in België en Luxemburg.

nog meer leuks

Eten met kids. Inmiddels eten de kids alles, dus koop ik dit soort grappige pasta voor de leuk. Maar oh wat is dat anders geweest... We hebben alles bedacht om de oudste te laten eten. Daarom heb ik ook een lange lijst met kindvriendelijke recepten gemaakt. Zodat we toch gevarieerd bleven eten.
Berkenhof Tropical Zoo. Berkenhof is weer zo'n leuke tip van Gertjan! Er is hier van alles: tropische dieren, maar ook dinosaurussen. Een indoor jungle speeltuin, met houten speeltoestellen en een riviertje met water en zand. Buiten is er een natuurspeeltuin. Die kreeg natuurlijk een plekje in onze lijst met binnen uitjes voor kids.
Berkenhof Tropical Zoo bij Goes heeft van alles. Tropische dieren zoals apen, reptielen, vogels en vlinders. Ook zijn er dinosaurussen en een fossielenmijn. Daarnaast is er een kids jungle speeltuin, waar kinderen op houten speeltoestellen en in een riviertje met water en zand spelen. Buiten is er een natuurspeeltuin in het speelbos. Gertjan is fan en nam deze foto's.
Traktaties. De dochter van Corrien trakteerde deze leuke eierkoeken. Ze bakten zelf gezonde eierkoeken. De meiden versierden de eierkoeken met suikeroogjes en zure matten. Die voegde ik natuurlijk toe aan ons traktaties overzicht.
Knuffeldoekje. Als je fantastische juf met zwangerschapsverlof gaat, dan moet er een heel mooi cadeautje voor de baby komen! Het werd dit knuffeldoekje. Dat is ongeveer het eerste speelgoed waar babies mee kunnen spelen. En een leuk makkelijk naaiprojectje, ook voor wat oudere kids en tieners.

volg Leuk met kids op social

pinterest instagram facebook youtube 
Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.
Een afbeelding van...