Leuk met kids blog
pinterest instagram facebook 

★ tips voor het nieuwe schooljaar ★

Sommige regio's genieten nog even van de zomervakantie, bij ons gaan de kids maandag alweer naar school. De zomervakantie was heerlijk, maar stiekem hebben de kids al best wel zin in school.

Daarom vind je in deze nieuwsbrief heel veel inspiratie voor het nieuwe schooljaar. En natuurlijk ook een terugblik op de vakantie.

Zoek je nog meer tips? Kijk dan op de terug naar school pagina of volg ons op Instagram, waar we nog meer van onze zomervakantie laten zien.
De Leuke Update #40 staat ook in het teken van het nieuwe schooljaar. Maar er staan ook heel veel tips in om het vakantiegevoel vast te houden. En natuurlijk weer wat andere ideeën, musthaves en uitjes.

Op de foto zie je mijn favoriete rugzak, of eigenlijk een rugzak en schoudertas ineen. Vorig jaar zochten we voor zoonlief een stevige rugzak, de vorige exemplaren waren veel te snel versleten. Ook voor hem investeerden we daarom in een Fjällräven rugzak, na een jaar is die nog hartstikke mooi. Deze Zweedse outdoortas blijkt ook goed bestand het gooi- en smijtwerk in de schooljungle 😉
De Leuke Update #40 | kids ideeën, musthaves, uitjes | terug naar school. De zomer vakantie is alweer afgelopen, althans voor onze regio. Daarom vind je in deze Leuke update heel tips voor het nieuwe schooljaar. Zoals rugzakken, broodtrommels en leuke traktaties. Maar daarnaast vind je in deze update natuurlijk ook weer allerlei andere nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.
Zoek je nog meer leuke kinderrugzakken? In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen? Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen? Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen.
De leukste rugzakken voor kinderen. Wat zijn er veel leuke kinderrugzakken, waarmee je kind zijn of haar spulletjes mee kan nemen naar school, zwemles, opa en oma of de crèche. In mini formaat, om een reserve setje kleding voor de kinderopvang in te stoppen. Of in een groter formaat voor de broodtrommel en gymspullen. Ik verzamelde de leukste rugzakken voor kinderen. 
Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren.
De leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school. Van een mooie lunchbox en bijbehorende beker worden kinderen helemaal enthousiast, ik ben dus altijd op zoek naar de leukste exemplaren. Kijk snel mee naar de leukste drinkbekers en broodtrommels voor kinderen op school!
Ben je juist op zoek naar leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen? Ik laat je hier mooie exemplaren zien.
Leuke broodtrommels en drinkbekers voor tieners en volwassenen. Ben je op zoek naar leuke broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen? Ik laat je hier mooie exemplaren zien. Lunchboxen, drinkbekers, thermosflessen, isoleerpotten en meer.  
Ieder jaar is het weer zoeken: wat koop ik dit jaar voor gymschoenen voor de kinderen. Ik geef je tips waar je op kunt letten bij het kopen van gymschoenen en laat je een paar fijne exemplaren zien. Natuurlijk zijn daarbij ook duurzame zaalschoenen.
5 gymschoenen voor kinderen + waar je op moet letten bij de aanschaf. Ieder jaar is het weer zoeken: wat koop ik dit jaar voor gymschoenen voor de kinderen. Ik geef je tips waar je op kunt letten bij het kopen van gymschoenen en laat je een paar fijne exemplaren zien. Natuurlijk zijn daarbij ook duurzame zaalschoenen. 

vakantie en uitjes

Deze zomer bleven we lekker in eigen land. Kamperen in het Vechtdal in Overijssel, een dagje Zwolle, een paar dagjes in ons eigen Amsterdam, een dag Efteling en een dag Oud Valkeveen. Over sommige van die dingen heb ik al een blog geschreven, die vind je hieronder. In de Leuke Update laat ik alles zien.
Deze zomer verbleven we bij Huttopia de Roos, een kindvriendelijke natuurcamping. De camping ligt in het Vechtdal in Overijssel. Er zijn allerlei speeltuinen, je kunt zwemmen in de Vecht en de sfeer is heel gezellig. Tijd voor een review!
Huttopia de Roos: review van kindvriendelijke natuur camping in Overijssel. Deze zomer verbleven we bij Huttopia de Roos, een kindvriendelijke natuur camping. De camping ligt in Beerze bij Ommen, een prachtig gebied in het Vechtdal in Overijssel. Tijd voor een review!
Wat een leuke stad is Zwolle! Tijdens onze kampeervakantie bezochten we de stad een dagje, we gaan zeker terug. Dit zijn onze tips voor een citytrip met kinderen naar Zwolle.
Citytrip met kinderen naar Zwolle. Wat een leuke stad is Zwolle! Deze zomer bezochten we de stad tijdens onze kampeervakantie. We gaan zeker terug, wat een leuke stad. Dit zijn onze tips voor een citytrip naar Zwolle.
Het is een van de populairste uitjes voor jonge kinderen bij ons in de regio: Oud Valkeveen. Geen wonder, het is een kleinschalig pretpark, dat toch sfeervol is. Tijd dus voor een review van Oud Valkeveen, voor onze kids er alweer te groot voor zijn.
Oud Valkeveen review: sfeervolle kruising tussen pretpark en speeltuin. Het is een van de populairste uitjes voor jonge kinderen bij ons in de regio: Oud Valkeveen. Geen wonder, het is een kleinschalig pretpark, dat toch sfeervol is. Tijd dus voor een review van Oud Valkeveen, voor onze kids er alweer te groot voor zijn.

zomer in huis

School gaat dan wel beginnen, maar de zomer is nog lang niet voorbij. Dus we genieten nog een tijdje van de nazomer. En met lekker veel groen in huis, houden we het zomergevoel extra lang vast.
We zijn gek op museale bloemenprints, in de zithoek hadden we al wat kussens en schilderijen. Daar voegden we vorig weekend dit gave museum behang aan toe. We zijn super blij met het resultaat, hier word je toch vrolijk van? Ik laat er meer van zien in de binnenkijker van onze woonkamer.
Met veel groen in huis heb je altijd een zomergevoel. We zijn gek op museale bloemenprints, in de zithoek hadden we al wat kussens en schilderijen. Dit weekend voegden we daar dit gave behang aan toe. We zijn super blij met het resultaat, hier word je toch vrolijk van? Het behang kregen we van Eijffinger, het is uit de museum collectie. Het is mooi dik behang, met een lichte structuur er in, waardoor het er extra warm uitziet. Er zijn verschillende kleuren achtergronden, wij gingen voor de pastel groene.
Kleine meis speelt zo graag met deze koffiekopjes en ijsjes, iedere keer pakt ze ze uit de schuur. Daarom gaven we het een plekje, in een saai hoekje van de tuin. Het is een kinderkeukentje in een klein hoekje van de tuin, of eigenlijk een koffie- en ijsbarretje van pallets. Dat hoekje ziet er nu veel vrolijker uit.
Met een oude pallet kun je super leuke dingen knutselen in de tuin. Ik verzamel hier leuke ideeën!
Nog een leuk zomers knutselproject, van Corrien: Matroesjka poppen om zelf te beschilderen. Tof voor als je een cadeau wil knutselen voor de juf, de meester, opa, oma, papa of mama.
Matroesjka poppen zelf beschilderen: leuk cadeau om te knutselen. Matroesjka poppen zijn leuk om zelf te beschilderen. Tof voor als je een cadeau wil knutselen voor de juf, de meester, opa, oma, papa of mama. Dit super leuke idee is van Corrien. Ze maakte samen met haar dochters deze Matroesjka's voor de juffen. 
Zoek je nog meer tips? Kijk dan op de terug naar school pagina of volg ons op Instagram, waar we nog meer van onze zomervakantie laten zien.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...