Leuk met kids blog

★ kerst met kids ★

pinterest instagram facebook 

titel

Wat hebben we zin in kerst! Hopelijk kunnen we allemaal samen zijn met familie en vrienden. Natuurlijk met kerstversiering, lichtjes en lekker eten.

Daarom vind je in de Leuke Update #43 heel veel leuke tips voor kerst. Ideeën om te knutselen, gezellige ideeën voor in huis, lekker eten, boeken, films en nog veel meer. En natuurlijk ook weer allerlei ander nieuws, ideeën, musthaves en uitjes.
De Leuke Update #43 | kids nieuws, musthaves, uitjes | tips voor kerst. De Leuke Update #43 | kids nieuws, musthaves, uitjes | tips voor kerst. Wat hebben we zin kerst! Hopelijk kunnen we allemaal gezellig samen zijn met familie en vrienden. En natuurlijk al die kerstversiering, lichtjes en het lekker eten. Daarom vind je in deze update heel veel leuke tips voor kerst. Ideeën om te knutselen, gezellige ideeën voor in huis, lekker eten, boeken, films en nog veel meer.

kerst knutselen

Kerstmuziekje aan, warme thee en dan lekker kerst-knutselen. Wij zijn gek op strijkkralen, ook omdat veel werkjes jaren mee gaan. Knutselen jullie ook zo graag met strijkkralen? Kijk dan even in deze blog vol kerst ideeën met strijkkralen.
Kerst knutselen met strijkkralen: leuke ideeën. Met strijkkralen kun je zulke mooie dingen voor kerst knutselen! Daarom vind je hier leuke ideeën voor een kerstboom, kerstbal, kerstkrans, kerstman, rendier, sneeuwpop en meer.
Een kerstkaart is natuurlijk sowieso leuk, maar het is nog leuker als de kaart zelfgemaakt is. Daarom vind je hier leuke ideeën voor zelfgemaakte kerstkaarten.
Kerstkaarten knutselen met kinderen: leuke ideeën
Zoek je nog meer ideeën om te knutselen? Kijk dan even naar ons overzicht met kerst knutsel tips.
Kerst knutselen: heel veel leuke ideeën. De kerst is een super drukke periode voor kinderen. Soms is het goed om even rustig te gaan zitten, maar dat doen ze niet zo maar. Knutselen is dan een mooie activiteit om de kids even rustig aan tafel te laten zitten. Samen, met een kopje thee, gezellig! En hier vind je de leukste ideeën om te knutselen met kerst.

kerst in huis

Prachtige kerstversiering kun je zelf maken. Kerstversiering voor in de kerstboom, een adventskalender, wanddecoraties voor aan de muur, kerstversiering voor in de tuin en nog veel meer. Hier vind je leuke ideeën om kerstversiering zelf te maken
Kerstversiering maken: leuke kerst ideeën voor in huis en tuin. Prachtige kerstversiering kun je zelf maken. In dit artikel vind je leuke ideeën voor zelfgemaakte kerstdecoratie. Kerstversiering voor in de kerstboom, wanddecoraties voor aan de muur, kerstversiering voor in de tuin en nog veel meer. 
Een kerststukje is zo leuk om te maken. Ze zien er prachtig uit en ze ruiken heerlijk. Daarnaast is een kerststukje makkelijk om samen met kinderen te knutselen.
Kerst knutselen: zelf een kerststukje maken. Een kerststukje is zo leuk om te maken. Ze zien er prachtig uit en ze ruiken heerlijk. Daarnaast is een kerststukje makkelijk om ze samen met kinderen te knutselen. 

kerst recepten

Zijn jullie al begonnen met nadenken over het kerstdiner voor school en thuis? Voor thuis ben ik al druk bezig met recepten verzamelen, samen met mijn zusje. Ook vliegen de kerstgerechten inmiddels door de ouder app van school. We hebben deze week alweer wat leuke gerechtjes gemaakt. Zo maakten we bij deze groene soep een kerstboom van stroken bladerdeeg en kerstboom broodjes.
Recepten voor kerstdiner en kerstontbijt met kinderen. Kerst soep met bladerdeeg kerstboom en kleine kerstboom broodjes
Die hebben we natuurlijk toegevoegd aan onze lijst met kindvriendelijke kerstrecepten. Het zijn inmiddels 35 ideeën, voor kerstontbijt, kerstlunch en kerstdiner.
Recepten voor kerstdiner en kerstontbijt met kinderen thuis en op school
Kerst is de tijd dat je lekker mag knutselen met eten! Koekenmannetjes, peperkoekhuisjes, kerstmanmutsjes, kerstboomprikkers, sneeuwpopijsjes en nog veel meer. In dit artikel vind je de leukste ideeën om te knutselen met kerst eten.
Kerst knutselen met eten: zoete recepten en ideeën

kerst boeken, films en liedjes

Een jongen met de naam Kerstmis is een indrukwekkend boek en nu ook verfilmd door Netflix. En wat een fantastische film is dat, vol sprookjesachtige beelden en prachtige kleuren. Lees hier meer over deze kerstfilm en de verschillende boeken uit de reeks.
De leukste kinderboeken over kerst. De boeken over Vader Kerstmis: Een jongen met de naam Kerstmis, Het meisje dat Kerstmis redde en Vader Kerstmis en ik
Over kerstfilms gesproken: Dennis zoekt ieder jaar leuke kinderfilms voor kerst. Tekenfilms en gewone films en voor kleintjes en grotere kids.
De leukste kinderfilms voor deze kerst
De kids en ik zijn gek op standaard kerstliedjes, Dennis accepteert ze mopperend. Maar al snel ben ik ook wel toe aan wat afwisseling. Daarom verzamel ik Spotify en YouTube tips voor fijne kerst playlists. Volwassen kerstliedjes met een net even andere sound.

Ben je juist op zoek naar playlists voor kids? Bekijk dan onze lijst met Kerstliedjes voor kinderen.
De kids en ik zijn gek op standaard kerstliedjes, manlief accepteert ze mopperend. Maar al snel ben ik ook wel toe aan wat afwisseling. Daarom verzamel ik Spotify en YouTube tips voor fijne kerst playlists, volwassen kerstliedjes met een net even andere sound.

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...