Leuk met kids blog
pinterest instagram facebook 

★ voorjaarsvakantie tips ★

Alhoewel het buiten in de storm nog lang geen voorjaar lijkt, hebben we zo'n zin in deze voorjaarsvakantie. Daarom maakten we weer een bucketlist vol leuke voorjaarsvakantie activiteiten voor kinderen. Zodra het droog is gaan we lekker naar buiten en anders gaan we leuke dingen binnen doen.
Onze voorjaarsvakantie kids bucketlist: leuke activiteiten voor kinderen. De voorjaarsvakantie komt er aan! Daarom maakten we weer een bucketlist vol leuke voorjaarsvakantie activiteiten voor kinderen. Een lijst vol leuke ideeën om deze vakantie te doen, zowel voor mooi weer als voor slecht weer #leukmetkids #voorjaarsvakantie #krokusvakantie
Komende weken hebben we natuurlijk weer een paar leuke dingen op de planning staan. Wil je niks missen? Volg ons dan ook op Instagram.
leuk met kids op instagram

uitjes met kids

We mogen weer naar uitjes toe! Op mijn blog vind je een lijst met leuke uitjes in Nederland en België. Toffe kindvriendelijke uitjes voor binnen en voor buiten.
101 leuke uitjes met kinderen in Nederland en België. Wat kun je toch veel leuke uitjes met kinderen doen in Nederland en België! Ik maakte een lijstje van onze favorieten, in alle provincies. Er zitten zowel binnen als buiten uitjes tussen.
De Leuk met kids agenda is er ook weer. In de voorjaarsvakantie staan er al een paar leuke festivals op de agenda. Ook organiseren veel uitjes speciaal voor de vakantie extra dingen voor kids.
Leuk met kids agenda: festivals en andere uitjes voor kinderen
Een citytrip naar een leuke stad is hartstikke leuk met kids. Ga je met de kids je naar een van de grote steden? Kijk dan even naar onze tips in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.
citytrips met kids
Willen jullie deze voorjaarsvakantie met de kids naar een museum? Op mijn blog vind je kindvriendelijke musea in alle provincies.
Museum met kinderen: 101 keer het leukste kindermuseum van Nederland. Wat zijn er ontzettend veel leuke musea voor kinderen in Nederland! Wil je naar een museum met je kinderen, dan vind je in deze lijst zeker een tof kindermuseum bij jouw in de buurt, voor jonge kinderen en tieners!
Daarna nog even naar een leuk restaurant? Kijk dan ook even naar mijn lijstje met kindvriendelijke restaurants. Veel hebben een speelhoek of speeltuin.
Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Er komen steeds meer leuke horeca gelegenheden voor gezinnen met kinderen, met een speelhoek of andere leuke faciliteiten. Ik ging op zoek naar de leukste kindvriendelijke hotels, restaurants, koffiebarren en andere horeca voor kinderen. Wat zijn er veel leuke plekken om uit eten te gaan voor kids en gezinnen!

creatief met kids

Onze kids kunnen er uren zoet mee zijn: lekker tekenen. Daarom hebben we al onze Ideeën om te tekenen en kleuren verzameld.
Ideeën om te tekenen en kleuren voor kinderen. Kids kunnen er uren zoet mee zijn: lekker tekenen. In dit artikel vind je heel veel leuke Ideeën om te tekenen en kleuren voor kinderen. Aquareltekenen, dingen natekenen, kleurplaten, stempelen, stoepkrijten, handletteren en meer.
Toch meer zin in knutselen? Kijk dan naar ons knutseloverzicht.
101 ideeën om te knutselen met kinderen. De afgelopen jaren deelde ik heel veel ideeën om te knutselen met kinderen, van peuter tot kleuter en schoolkinderen. Ik verzamelde alle leuke dingen bij elkaar, kijk je mee voor knutsel inspiratie?

binnen en buiten spelen

Veel kinderen vinden het moeilijk om zich in de tuin te vermaken, zeker als het een kleine tuin is. Met deze tips maak je buitenspelen in eigen tuin leuk voor kinderen.
Buitenspelen in je eigen tuin: met deze tips kun je kinderen stimuleren
Er wordt komende week helaas veel regen en wind voorspeld. Dan zijn deze tips om binnen te doen erg fijn.
101 dingen om binnen te doen met kinderen als het regent of koud is. Hoe vermaak je de kids als het buiten slecht weer is, koud en nat? Mogelijkheden genoeg om binnen te doen met kinderen, zowel thuis als buiten de deur! Ik verzamelde heel veel ideeën om te spelen en sporten, koken en eten, knutselen, culturele dingen doen en veel meer. Gelukkig zijn er niet alleen leuke dingen buitenshuis, maar ook heel veel binnenshuis.
"Mama, ik verveel me, wat kan ik doen?" Je kent het wel, de kids vervelen zich. Daarom bedacht ik deze spel-inspiratie happertjes, die je gratis kunt downloaden. Met ideeën voor buiten en binnen spelen. En uitleg om een happertje te vouwen.
Happertje vouwen met ideeën voor binnenspelen en buitenspelen

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...