Leuk met kids blog

★ nieuw op leuk met kids ★

pinterest instagram facebook 
Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, wat voelt het buiten al heerlijk als lente. Binnen wordt het ondertussen tijd voor de gezelligheid van Pasen. Tijd voor een Leuke Update met tips voor Pasen dus! Ideeën om te knutselen, tips in huis en lekker eten. En natuurlijk ook weer allerlei ander nieuws, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.
De Leuke Update #44 | kids nieuws, musthaves, uitjes | tips voor Pasen. Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, wat voelt het af en toe als heerlijke als lente buiten. Binnen wordt het ondertussen tijd voor de gezelligheid van Pasen. Daarom vind je in deze update leuke tips voor Pasen en de lente. Ideeën om te knutselen, gezellige ideeën voor in huis en lekker eten. En natuurlijk ook weer allerlei ander nieuws, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.
Voor mij is het jeugdsentiment: het Speelgoedmuseum in Deventer. Dus gingen we er met onze kids heen. Dit museum in het centrum van de oude Hanzestad is nog steeds een heel leuk uitje met kinderen! We vertellen er alles over.
Speelgoedmuseum in Deventer: uitje met speelgoed van vroeger en nu
Het stond al een tijdje op mijn lijstje: de Pyramide van Austerlitz. Dus toen we met vrienden een leuke wandelplek halverwege zochten, besloten we hierheen te gaan. Het is een mooie plek om een wandeling te combineren met de speeltuin. De Pyramide van Austerlitz is gebouwd voor Napoleon. Er omheen ligt een prachtig bos. Inmiddels mag je de Pyramide weer beklimmen, toen wij er waren mocht dat niet. De leuke ouderwetse speeltuin was toen gelukkig wel open. Hier vind je nog veel leuke uitjes in Nederland en België.
101 leuke uitjes met kinderen in Nederland en België. Wat kun je toch veel leuke uitjes met kinderen doen in Nederland en België! Ik maakte een lijstje van onze favorieten, in alle provincies. Er zitten zowel binnen als buiten uitjes tussen.
In soep zit super veel groente, maar als je bouillonblokjes gebruikt zitten er ook veel zout en smaakversterkers in. Een soep maken zonder bouillonblokje is helemaal niet moeilijk of tijdrovend, als je maar weet hoe. Daarom deel ik hier ons recept, dat je met en zonder vlees kunt maken. Daarnaast laat ik onze favoriete life hack zien om verse kruidenplantjes langer mooi te houden.
Recept: soep maken zonder bouillonblokje. In soep zit super veel groente, maar als je bouillonblokjes gebruikt zitten er ook veel zout en smaakversterkers in. Een soep maken zonder bouillonblokje is helemaal niet moeilijk of tijdrovend, als je maar weet hoe. Daarom deel ik hier ons recept, dat je met en zonder vlees kunt maken, want ook vegetarische bouillon is heel lekker. Wij maken altijd veel, zodat we er een paar dagen van kunnen eten.
Onze kids kunnen er uren zoet mee zijn: lekker tekenen. Ik bedenk vaak ideeën voor ze, maar steeds vaker bedenken ze zelf juist de leukste plannen. Ook komen ze vaak uit school met creatieve ideeën. Tijd voor een blog vol ideeën om te tekenen en kleuren!
Ideeën om te tekenen en kleuren voor kinderen. Kids kunnen er uren zoet mee zijn: lekker tekenen. In dit artikel vind je heel veel leuke Ideeën om te tekenen en kleuren voor kinderen. Aquareltekenen, dingen natekenen, kleurplaten, stempelen, stoepkrijten, handletteren en meer.

nog meer leuks

Wat zijn er ontzettend veel leuke musea voor kinderen in Nederland! Wil je naar een museum met je kinderen, dan vind je in deze lijst zeker een tof kindermuseum bij jouw in de buurt, voor jonge kinderen en tieners.
Museum met kinderen: 101 keer het leukste kindermuseum van Nederland. Wat zijn er ontzettend veel leuke musea voor kinderen in Nederland! Wil je naar een museum met je kinderen, dan vind je in deze lijst zeker een tof kindermuseum bij jouw in de buurt, voor jonge kinderen en tieners!
Ik ging op zoek naar de leukste kindvriendelijke restaurants en andere horeca voor kinderen. Kijk je mee?
Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Er komen steeds meer leuke horeca gelegenheden voor gezinnen met kinderen, met een speelhoek of andere leuke faciliteiten. Ik ging op zoek naar de leukste kindvriendelijke hotels, restaurants, koffiebarren en andere horeca voor kinderen. Wat zijn er veel leuke plekken om uit eten te gaan voor kids en gezinnen!
In de hoofdstad zijn zo veel leuke uitjes, maar wat zijn nou de leukste? Ik zette onze favoriete uitjes in Amsterdam op een rijtje
Uitjes in Amsterdam met kinderen: onze favorieten

volg je leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook 
banner instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...